Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη
17/06/2018 12:35
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη

"Η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα ανεύθυνα και δημαγωγικά πήγε να το εργαλειοποιήσει για να ξύσει παλιές πληγές στη ΝΔ αλλά πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη καθώς έχει απώλειες αλλά δυστυχώς έχει δημιουργήσει πληγές και η χώρα" σημείωσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Χατζηδάκης μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ.


"Εμείς θεωρούμε πως χάνει η πατρίδα μας καθώς η συμφωνία είναι ετεροβαρής. Συμφωνούν σε Βόρεια Μακεδονία αλλά σε γλώσσα και εθνικότητα συμφωνούν στο σκέτο "Μακεδονική" σημείωσε, σύμφωνα με τοskai.gr, αναφορικά με την υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα και πΓΔΜ και υπογράμμισε:

"Δημιουργούνται τετελεσμένα και για αυτό καταθέσαμε ψήφο δυσπιστίας. Στις 11 Ιουλίου θα απευθύνει στα Σκόπια πρόσκληση για ένταξη με την Ελληνική υπογραφή. Η κρίσιμη στιγμή για την χώρα δεν είναι σήμερα με την υπογραφή αλλά εχθές που ο κ. Καμμένος υποκριτικά στήριξε την κυβέρνηση.

Η ΝΔ δεν ισχυρίζεται πως είναι ένα κόμμα που έχει υπερφυσικές δυνάμεις και θα αλλάξει τα πάντα αλλά είναι βέβαιο πως θα κάνουμε πιο υπεύθυνη διαχείριση τόσο στην οικονομία όσο και στην εξωτερική πολιτική. Δεν παριστάνουμε τους ταχυδακτυλουργούς καθώς θα ήταν ανέντιμο απέναντι στους πολίτες, η πολιτική Τσίπρα όμως δεν είναι μονόδρομος".

capital.gr