Χαμός στο Twitter με την ανάρτηση Παπαδημούλη για το θάνατο Μαυρίκου
10/06/2016 16:57
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χαμός στο Twitter με την ανάρτηση Παπαδημούλη για το θάνατο Μαυρίκου

Σάλο έχει προκαλέσει στο Twitter ανάρτηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, αναφορικά με το θάνατο του εκδότη της «Ακρόπολης», Παναγιώτη Μαυρίκου.

«Η όζουσα υπόθεση Μαυρίκου, δεν επιλύθηκε όπως πρέπει, μέσω της δικαστικής οδού, αλλά μέσω της Αττικής Οδού. Τον έκαψαν για να μην τους κάψει», ήταν το επίμαχο tweet του κ. Παπαδημούλη που προκάλεσε θύελλα αντίδρασεων.

Η πλειοψηφία των σχολίων που ακολούθησαν ήταν από ειρωνικά έως χλευαστικά για τον κ. Παπαδημούλη, τον οποίο οι «ακόλουθοι» του στο Twitter καλούν να καταθέσει στοιχεία, αν έχει, αντί να επιδίδεται σε «πόλεμο λάσπης», όπως αναφέρεται σε κάποιες αναρτήσεις.

«Την έλυσε την υπόθεση ο Σέρλοκ Χολμς του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει μια απάντηση, ενώ άλλος χρήστης διερωτάται «Είσαι εσύ σοβαρός πολιτικός;».

«Πες ονόματα, αλλιώς πετάς λάσπη. Σας βαρεθήκαμε. Τα κομμουνιστικά σας δεν περνάνε άλλο», αναφέρει άλλο tweet.

Δεν έλειψαν κι εκείνοι που επιχειρούν να αντιμετωπίσουν την ανάρτηση με χιούμορ: «Γεια σου ρε CSI», «Δεν μας λέει και ποια χώρα θα κερδίσει το Euro;», αλλά και όσοι είχαν άκρως δεικτική στάση: «Υπουργέ, δεν διευκολύνεις τη Δικαιοσύνη», «Το έβγαλες το συμπέρασμα, τι χρειάζεται η Δικαιοσύνη;», κ.α.

Χαμός στο twitter με την ανάρτηση του Παπαδημούλη για τον Μαυρίκο

imerisia.gr