Χαμός στην Κρήτη για τον Νικολιό
01/11/2017 23:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χαμός στην Κρήτη για τον Νικολιό

Ένα από τα κάστρα του Νίκου Ανδρουλάκη για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς στις 12 και 19 Νοεμβρίου είναι ασφαλώς η πατρίδα του η Κρήτη. Γι' αυτό και η χθεσινή ομιλία του στο Ηράκλειο προκάλεσε στην κυριολεξία έναν μικρό... χαμό.

Χαμός στην Κρήτη για τον Νικολιό 271489 photo

Εκατοντάδες Κρητικοί υποδέχθηκαν τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιο για την ηγεσία του ενιαίου προοδευτικού χώρου σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έκανε στέλεχος της Κεντροαριστεράς. «Ευχαριστώ όλους τους φίλους της παράταξης που με τίμησαν με την παρουσία τους στην γενέθλια γη», είπε φανερά συγκινημένος ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος είχε στο πλάι του και την οικογένειά του. «Το Νικολιό τσι Κρήτης μας κάνει περήφανους», έλεγαν οι συμπατριώτες του οι οποίοι κατέκλυσαν το χώρο που μιλούσε.

Χαμός στην Κρήτη για τον Νικολιό 271490 photo

O N. Ανδρουλάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Όλοι είμαστε αναλώσιμοι, δεν είμαι πορφυρογέννητος", και συνέχισε:"Η μάνα μου δεν με γέννησε ούτε βουλευτή, ούτε αρχηγό, ούτε υπουργό".

Εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθεστωτικό μόρφωμα ενώ για τον Καμμένο είπε: Δεν υπάρχει ένας αριστερός να πει του Τσίπρα που πάμε με αυτόν τον φαύλο;

Χαμός στην Κρήτη για τον Νικολιό 271491 photo