Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
07/09/2018 12:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τζαβάρας: Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί την παροχολογία για να εξευμενίσει την κοινή γνώμη

Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί την παροχολογία σαν μέσο για εξευμενίσει την κοινή γνώμη, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".

"Η διαφορά μας με την Αριστερά και τον κ. Τσίπρα είναι ότι αυτός μεν την παροχολογία τη χρησιμοποιεί σαν μέσο για να εξευμενίσει την κοινή γνώμη, που ήδη βρίσκεται στα όριά της μετά το ολοκαύτωμα στο Μάτι, μετά τις συνεχείς αποτυχίες αυτής της κυβέρνησης να ανταποκριθεί σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις που έχει απέναντι και στην οικονομία και στην κοινωνία", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζαβάρας.

"Από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη αυτό που θα γίνει την μεθεπόμενη Κυριακή είναι να υπάρξει μια σοβαρή ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας προκειμένου να επανέλθει ο τόπος σε εκείνη την κανονικότητα, στην οποία όλοι προσβλέπουμε", υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σημείωσε δε ότι "οι αγορές εξαιτίας αυτής της παροχολογίας που ετοιμάζει (ο πρωθυπουργός) γίνονται όλο και πιο εχθρικές" και συμπλήρωσε ότι "δυστυχώς, μ' αυτή την κυβέρνηση, η ιδεολογία της Αριστεράς για μια ακόμα φορά τιμωρεί την ιστορία του τόπου".

"Οι άνθρωποι αυτοί", σημείωσε ο κ. Τζαβάρας, "είναι κρατιστές τύπου 'Μαδούρου', που χρησιμοποιούν την πολιτική και τη διακυβέρνηση μόνο και μόνο για να απολαμβάνουν τους καρπούς ενός συστήματος εξουσίας, που θέλουν να επιβάλλουν στον τόπο, δηλαδή ενός καθεστώτος. Εμείς είμαστε εκπρόσωποι της φιλελεύθερης άποψης, που επιβραβεύει τη δημιουργία και δίνει τη δυνατότητα στην οικονομία και την ενθαρρύνει να παράγει νέο πλούτο. Μόνο με την παραγωγή του νέου πλούτου είναι δυνατόν να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα".

Σε ό,τι αφορά το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, με αφορμή και τις διαδηλώσεις που προγραμματίζονται, ο κ. Τζαβάρας τόνισε πως από την ελληνική κυβέρνηση έγινε μεγάλη παραχώρηση, η αναγνώριση γλώσσας και εθνικότητας, που θα μείνει ως "ανεξάλειπτο και ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία του τόπου".

"Εμείς, μαζί με το όνομα, τους κάναμε και την αναγνώρισή τους ως μακεδονικό έθνος", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζαβάρας, επισημαίνοντας πως αυτό είναι ντροπή και γι' αυτό -όπως είπε- "η απάντηση που θα πάρει ο κ. Τσίπρας το Σάββατο να είναι αποστομωτική και ανάλογη αυτής της ντροπής με την οποία προσπαθεί να πείσει σήμερα το πανελλήνιο ότι έκανε μια πάρα πολύ μεγάλη πράξη, που οδήγησε σε τέλος μια εκκρεμότητα 27 χρόνων".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ