Τσίπρας και Νταβούτογλου μοίρασαν τριαντάφυλλα στις γυναίκες στη Σμύρνη (VIDEO)
08/03/2016 18:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τσίπρας και Νταβούτογλου μοίρασαν τριαντάφυλλα στις γυναίκες στη Σμύρνη (VIDEO)

Λουλούδια στις γυναίκες μοίρασαν πριν ξεκινήσουν τις συνομιλίες τους στη Σμύρνη, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

Συγκεκριμένα οι δύο άνδρες πλησίασαν τις γυναίκες δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το κτίριο της συνάντησης και της μοίρασαν λουλούδια, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

«Επίτιμο διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας» ανακηρύσσει τον Τσίπρα τουρκικό πανεπιστήμιο

Στη Σμύρνη βρίσκεται σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τη Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε.-Τουρκίας, στις Βρυξέλλες. Ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Τουρκίας-Ελλάδας όπου θα συζητήσει για τη βελτίωση της συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας σε πολλούς τομείς, αλλά και στη μεταναστευτική κρίση.

Εκτός των συναντήσεων που θα έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, κατά την παραμονή του στην Σμύρνη θα του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας από ιδιωτικό πανεπιστήμιο.

Ήδη έχει σχεδιαστεί τελετή στο πανεπιστήμιο «İzmir Ekonomi Üniversitesi» το οποίο είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και ανήκει στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης.

Η τελετή, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

Πηγή: imerisia.gr