Τσίπρας εναντίον Τσίπρα για το φράχτη στον Έβρο
05/11/2015 19:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τσίπρας εναντίον Τσίπρα για το φράχτη στον Έβρο

Ο πρωθυπουργός ή είναι διχασμένη προσωπικότητα σε βαθμό σχιζοφρένειας ή απλά εμπαίζει απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα τους πάντες. Αλλιώς δεν εξηγούνται τα όσα αντιφατικά καταρχήν είπε σήμερα από τη Μυτιλήνη όπου επισκέφτηκε μαζί με τον Σουλτς.

Εκεί ο Τσίπρας ανέφερε ότι οραματίζεται μια Ευρώπη χωρίς φράκτες και σύνορα και ταυτόχρονα δηλώνει ότι “η ιδέα να πέσει μονομερώς ο φράχτης στον Έβρο είναι ιδέα κάποιων που δεν γνωρίζουν. Πρέπει με υπευθυνότητα να διαχειριστούμε ένα πρόβλημα. Λύση είναι η συνεργασία με την Τουρκία η οποία πρέπει να συγκρατήσει τις ροές και να συμβάλει στην καταγραφή των προσφύγων”.

Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Μπορεί να δώσει μια απάντηση ο Τσίπρας στον εαυτό του πρώτα και μετά στο κόμμα του και εν συνεχεία στον ελληνικό λαό;

Άλλωστε θα πρέπει να δώσει και μια εξήγηση εκτός και αν δεν ελέγχει το κόμμα του. Γιατί πως εξηγείται το γεγονός πριν από μια εβδομάδα να γίνεται διαδήλωση με αίτημα την πτώση του φράχτη την οποία να στηρίζει το “τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ” και να τάσσεται ενάντια στο “φράχτη της ντροπής” αλλά και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας το “ξήλωμα” του φράχτη στον Έβρο;

Κάποτε θα πρέπει να αποφασίσουν στο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πολιτικά έντιμοι, συνεπείς και ειλικρινείς απέναντι στο λαό. Δε γίνεται και στον κλέφτη τσίλιες και στο χωροφύλακα χαμπέρι. Ή θέλεις τη διατήρηση του φράκτη και τη φύλαξη των συνόρων ή θέλεις το γκρέμισμα και του φράχτη και των συνόρων. Ή θέλεις το ένα ή το άλλο και δεν γίνεται το μισό κόμμα να λέει το ένα και το άλλο μισό το άλλο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Naruto avatar
    Naruto 06/11/2015 10:42:57

    Συνεργασία με την Τουρκία εεε !!! Το άλλο με τον μπόμπο το ξέρετε .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.