Τσακαλώτος σε Τσίπρα: Ο Οδυσσέας νίκησε με τη βοήθεια των ανθρώπων του
22/08/2018 12:49
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τσακαλώτος σε Τσίπρα: Ο Οδυσσέας νίκησε με τη βοήθεια των ανθρώπων του

Παρέμβαση για την χθεσινή ημέρα, την διαγγελματική δήλωση του Α. Τσίπρα και τα περί Ιθάκης, έκανε ο υπουργός Οικονομικών της Κυβέρνησης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με μηνύματα προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσακαλώτος, με δήλωσή του προς την Εφημερίδα των Συντακτών, φροντίζει να υπενθυμίσει στον Πρωθυπουργό, ο οποίος εμφανίστηκε χθες ως άλλος Οδυσσέας, ότι:

"Ο Οδυσσέας έφτασε στην Ιθάκη αλλά είχε αγώνα να δώσει. Τον παραμόνευαν οι Μνηστήρες. Τους νίκησε με τη βοήθεια των δικών του πιστών ανθρώπων".

Αναλυτικά, η δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, έχει ως εξής:

"Γράφουμε νέες σελίδες μετά την πολιτική οδύσσεια των Μνημονίων. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά τις γράφουμε μαζί με τους ανθρώπους που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στην κυβέρνηση και το κόμμα. Χρειάζεται να συνεχίσουμε με την ίδια αφοσίωση και με τις ίδιες αξίες για την υπεράσπιση του κόσμου της εργασίας, για τους μισθούς και τις συντάξεις, για τις εργασιακές σχέσεις και για μια παιδεία και υγεία αντάξια του λαού μας. Δεν ξεχνάμε ούτε τον πόνο, ούτε τις ελπίδες αυτού του λαού. Πρωτίστως ξέρουμε ότι δεν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς την κοινωνία δίπλα μας, χωρίς το κόμμα πλαισιωμένο από τους καλύτερους από εμάς. Ο Οδυσσέας έφτασε στην Ιθάκη αλλά είχε αγώνα να δώσει. Τον παραμόνευαν οι Μνηστήρες. Τους νίκησε με τη βοήθεια των δικών του πιστών ανθρώπων".

Πηγή:capital.gr