Τραμπουκίζει ανενόχλητη η Χρυσή Αυγή
17/01/2017 19:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τραμπουκίζει ανενόχλητη η Χρυσή Αυγή

Ντροπή και ξεφτίλα για την Ελλάδα αποτελεί η σημερινή εισβολή Χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον υπόδικο Γιάννη Λαγό, στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα. Οι νεοναζί της κακιάς ώρας προπηλάκισαν και απείλησαν τη διευθύντρια και εκπαιδευτικούς, γιατί δέχτηκαν να κάνουν μάθημα στο σχολείο προσφυγόπουλα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά στους μικρούς μαθητές, την ώρα που ξεκινούσε η συνεδρίαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Χρυσαυγίτες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο για να διαμαρτυρηθούν, αφού υπήρχε η πληροφορία ότι θα φοιτήσουν προσφυγόπουλα από το Σχιστό στο σχολείο αυτό.

To υπουργείο Παιδείας καταδίκασε τους προπηλακισμούς και τις απειλές όμως αυτό που μένει είναι ότι η Χρυσή Αυγή, η οργάνωση που είναι ακόμη στα δικαστήρια και δικάζεται για εγκλήματα κάνει ντου όπου γουστάρει και μάλιστα με την ανοχή της κυβέρνησης της «αριστεράς». Το έκανε πρόσφατα και στην ΕΣΗΕΑ, πάει όπου γουστάρει, βρίζει όποιον θέλει και φεύγει ανενόχλητη. Αν δεν κάνουμε λάθος ο Λαγός και το κάθε θρασίμι δεν είναι έξω με περιοριστικούς όρους; Πώς αφήνει η Αστυνομία να σουλατσάρει και να δημιουργεί επεισόδια;

Και για να πάμε στο περιστατικό. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που δημιούργησε κατά βάση το πρόβλημα με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Αυτή ήταν που έφερε χιλιάδες ξένους στην Ελλάδα και πλέον πάνω από 60 χιλιάδες είναι εδώ εγκλωβισμένοι. Ο Τσίπρας και η παρέα του έριξαν το μπαλάκι στα σχολεία, στους εκπαιδευτικούς, στα παιδιά και στους ίδιους τους γονείς να βγάλουν το φίδι από την τρύπα με την μάθηση των προσφυγόπουλων. Χωρίς υποδομές, χωρίς σχέδιο και κυρίως χωρίς να έχει ένα στοιχειώδες σχέδιο για το τι θα κάνει από εδώ και στο εξής. Ο ΣΥΡΙΖΑ θρέφει τους Χρυσαυγίτες, ο κ. Τσίπρας, ο Μουζάλας και όλοι οι υπόλοιποι δίνουν δύναμη στον κάθε Λαγό να κάνει επίθεση όπου γουστάρει και να μην υφίσταται τις συνέπειες. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που οδηγεί σε τέτοια σκηνικά μέσα κι έξω από το σχολεία και δίνει ώθηση στο να ενισχύεται ο φασισμός στην Ελλάδα.

Τα κροκοδείλια δάκρυα και η οργή για τη δράση των Χρυσαυγιτών δεν περνάνε πλέον. Αν ο Τσίπρας θέλει να συμμαχήσει με τον Μιχαλολιάκο ας το πει ξεκάθαρα. Άλλωστε, δεν διαφέρουν και πολύ. Κι επί τη ευκαιρία: Εκείνη η δίκη του Ρουπακιά θα τελειώσει επιτέλους; Θα λογοδοτήσουν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί;