Το υπουργείο Υποδομών κοροϊδεύει τον Τύπο και την ταλαιπωρία των οδηγών το Πάσχα
20/04/2017 14:05
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το υπουργείο Υποδομών κοροϊδεύει τον Τύπο και την ταλαιπωρία των οδηγών το Πάσχα

Διάθεση για κοροϊδία έχει το υπουργείο Υποδομών που απάντησε με ειρωνικό τρόπο στα δημοσιεύματα για το απίστευτο μποτιλιάρισμα κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις Εθνικές Οδούς.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση που θα μείνει στην ιστορία για το περιπαικτικό της ύφος σε μία τόσο σοβααρή υπόθεση ανάφερε:

«Μην πιστεύετε τα μάτια σας… Μην σκέφτεστε την αλήθεια… Μην μετράτε τον χρόνο που ταξιδεύετε με ασφάλεια… Ποιος νοιάζεται ότι δεν είχαμε ούτε ένα θανατηφόρο ατύχημα στην Ιόνια Οδό, στην Ολυμπία οδό, στον Μορέα, στα Τέμπη. Συμπαραστεκόμαστε στον πανικό της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ) και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσής τους. Καταγγέλλουμε όλοι τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, για την ολοκλήρωση των έργων και το «φιάσκο» των εγκαινίων και, για να γίνει αντιληπτό, παραθέτουμε το πραγματικό φιάσκο της μονταζιέρας και της προπαγάνδας, τι πραγματικά έγινε τις ημέρες του Πάσχα, τι γινόταν πριν και τι έγινε τα δύο τελευταία χρόνια».Στη συνέχεια, η ανακοίνωση αναφέρεται εκτενώς σε «έγκριτες και αντικειμενικές εφημερίδες και τις πιο σοβαρές ανακοινώσεις που έγιναν ποτέ» και συγκεκριμένα φέρνει τα παρακάτω παραδείγματα, παραθέτοντας, μάλιστα, και προτεινόμενο τίτλο:

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Συνεχίζοντας τονίζει πως «καταγγέλλουμε, λοιπόν, την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών γιατί έγινε μποτιλιάρισμα, τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα και έβρεξε», ενώ επισημαίνεται επίσης, μεταξύ πολλών άλλων πως «ολοκληρώθηκαν τα έργα και, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, παραδόθηκαν, τα έτοιμα κομμάτια τους, τέλειωσαν μαζί και οι αποζημιώσεις των καθυστερήσεων, οπότε, τι θα κάνουν τώρα οι χιλιάδες εργαζόμενοι, διαπραγματεύθηκαν ειδικά τιμολόγια και εκπτώσεις στους συχνούς χρήστες, διαπραγματεύτηκαν δωρεάν διελεύσεις για τους μόνιμους κατοίκους, διαπραγματεύτηκαν δωρεάν διελεύσεις για τα ΑΜΕΑ, επιχειρούν να βάλουν αναλογικά ηλεκτρονικά διόδια.

Καταγγέλλουμε ακόμη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για μεγάλες καθυστερήσεις τις προηγούμενες ημέρες στους αυτοκινητόδρομους και τις σήραγγες ολόκληρης της Ευρώπης και του κόσμου, στη Γενεύη, την Τουλούζη, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Λος Άντζελες … Και τέλος καταγγέλλουμε όλους εμάς που φύγαμε το Πάσχα και επιστρέψαμε τη Δευτέρα του Πάσχα μαζικά, χωρίς την έγκριση της ΝΔ, της ΔΗΣΥΜ και του Ποταμιού.Προσβάλλουν τη νοημοσύνη και τη μνήμη του ελληνικού λαού. Δεν είμαστε όμοιοί τους. Δεν θα γίνουμε ποτέ. Κανένα θανατηφόρο δυστύχημα στους αυτοκινητοδρόμους Κορίνθου-Πατρών, Ιόνιας Οδού, Μορέα και Τεμπών – Πλαταμώνα.

Δυστυχώς γι’ αυτούς η κατάσταση των έργων και τα εργοτάξια φαίνονταν πριν από τον Ιανουάριο του 2015 και φαίνονται και σήμερα που χρησιμοποιούνται από τους πολίτες. Αφορμή για την κορύφωση του πραγματικού φιάσκου της αντιπολιτευτικής προπαγάνδας υπήρξε η ταλαιπωρία τη Δευτέρα του Πάσχα, σε μια περιοχή που σε κάθε έξοδο παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο, μιας και η παλιά εθνική διαθέτει μία λωρίδα ανά κατεύθυνση. Είναι γνωστό σε όλους ότι δεν έγιναν εγκαίνια στην Ιόνια Οδό», επισημαίνει. «Τι θα προτιμούσαν οι φωστήρες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και των ΜΜΕ τους;».

eleftherostypos.gr