Το Μαξίμου «αδειάζει» Καμμένο: Δεν μπορεί να γίνονται εκλογές κάθε τρεις μήνες
08/02/2016 19:08
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το Μαξίμου «αδειάζει» Καμμένο: Δεν μπορεί να γίνονται εκλογές κάθε τρεις μήνες

Αυτό που απασχολεί την κυβέρνηση, είναι το προσφυγικό, είναι η αξιολόγηση που πρέπει να προχωρήσει και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, τόνισε ανώτατη κυβερνητική πηγή, σε σύντομη συνομιλία που είχε στην Τεχεράνη με τους δημοσιογράφους.

Για τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους , η ίδια πηγή, σημείωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα να δώσει η κυβέρνηση, γιατί όπως τόνισε, η συζήτηση γίνεται πάνω σε μία πρόταση νόμου και όχι σε νομοσχέδιο, που αφορά όλη την κοινωνία, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυτοί δεν έχουν φωνή; είπε χαρακτηριστικά. Ειδικά τους αγρότες, πρόσθεσε, τους ευνοεί. Είναι εξαιρετικά εγωιστικό, συνέχισε η ίδια πηγή, το ότι οι αγρότες, δεν έρχονται στο τραπέζι του διαλόγου.

Σε ερώτηση αν ανησυχεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η ίδια πηγή υπογράμμισε ότι ανησυχεί για το προσφυγικό, για την αξιολόγηση και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητικά πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.

Η ίδια πηγή είπε ότι είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να γίνονται εκλογές κάθε τρείς μήνες. Η διαρροή αυτή πάντως, «αδειάζει» το Πάνο Καμμένο αλλά και τους συνεργάτες του οι οποίοι άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών. Προφανώς η μεγάλη πτώση στο Χρηματιστήριο ως αποτέλεσμα και των ανησυχιών για πολιτική κρίση, οδήγησε στη διάψευση αυτών των σεναρίων.

imerisia.gr