Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Θεοδωράκης
04/04/2017 17:34
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Θεοδωράκης

Σύγκλιση απόψεων για την υλοποίηση ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία και την άμεση απόδοση του δικαιώματος ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού αλλά όχι και στην ανάγκη διεξαγωγής τώρα εκλογών υπήρξε μετά τη συνάντηση που είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού μετά τη συνάντηση «τώρα προέχει η αξιολόγηση και όχι οι εκλογές».

Σύμφωνα με την Πειραιώς Κυριάκος Μητσοτάκης και Σταύρος Θεοδωράκης συζήτησαν:

– Το μεγάλο κόστος που πληρώνουν ήδη οι πολίτες από την πολύμηνη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

– Τα σημαντικά προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη σήμερα η ελληνική κοινωνία, αλλά και η ελληνική οικονομία.

– Η υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών, που είναι συνέπεια του κλίματος αβεβαιότητας στην πραγματική οικονομία της χώρας με ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Κοινή εκτίμηση των δύο Πολιτικών Αρχηγών είναι η ανάγκη υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία. Ένα σχέδιο, που θα υπερβαίνει τις μνημονιακές υποχρεώσεις και θα επεκτείνεται σε όλους τους τομείς. Ένα σχέδιο που θα περιλαμβάνει τολμηρές αλλαγές και στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος. Προτεραιότητα και για τους δύο Αρχηγούς είναι η άμεση απόδοση ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού. Για όλα αυτά, κάθε Κόμμα διατηρεί τις απόψεις και τις προτεραιότητές του».

eleftherostypos.gr