Τί μήνυμα στέλνει ο Μητσοτάκης στην Ομογένεια
16/01/2016 13:56
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τί μήνυμα στέλνει ο Μητσοτάκης στην Ομογένεια

Mήνυμα στην ομογένεια στέλνει ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ζητώντας τη συμβολή των Ελλήνων της Αμερικής στη δημιουργία μιας νέας Ελλάδας. Παράλληλα διαβεβαιώνει ότι θα κάνει τα πάντα μέχρι να αποκτήσουν οι ομογενείς τα δικαιώματα που μέχρι τώρα στερούνται.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ, με δήλωσή του στον «Εθνικό Κήρυκα» τονίζει την εμπιστοσύνη του στις εθνικές αξίες και τις δυνατότητες των Ελλήνων να σώσουν τη χώρα από την εθνική παρακμή και την απαξίωση. Κάνει λόγο για «μάχη» που θα δώσει ο λαός και επισημαίνει πως σε αυτή ο ρόλος των Ομογενών είναι περισσότερο πολύτιμος από ποτέ. Κι αυτό καθώς, όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΝΔ, οι Έλληνες της Αμερικής, διαθέτουν το δυναμισμό, τις εμπειρίες, τις επιτυχίες, αλλά και την αγάπη για τη μητέρα πατρίδα.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, προσθέτει, μπορούν οι ομογενείς να αποτελέσουν το σπινθήρα για μία νέα Ελλάδα, ανταγωνιστική, με ισονομία όλων των πολιτών της.

Τονίζει,παράλληλα,πως ο ίδιος θα είναι πάντα, πρώτα απ' όλα, φίλος και συναγωνιστής και επισημαίνει ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν αποκτήσουν όλοι οι Έλληνες απανταχού τα δικαιώματα που στερούνται μέχρι τώρα.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.