Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που απολυμένος σχολικός φύλακας σταματάει τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Ο διάλογος των 50 δευτερολέπτων [vids]
02/12/2017 17:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που απολυμένος σχολικός φύλακας σταματάει τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Ο διάλογος των 50 δευτερολέπτων [vids]

Το παράπονο ενός απολυμένου σχολικού φύλακα δέχτηκε, μετά την ομιλία του στο 7ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο απολυμένος σχολικός φύλακας πλησίασε τον πρόεδρο της Ν.Δ. και ζήτησε να του απευθύνει ένα ερώτημα. «Εσείς ο ίδιος προσωπικά με αποφάσεις σας, μας βγάλατε σε διαθεσιμότητα και ανεργία. Είμαι νεοδημοκράτης από το 1989, ποιος ο λόγος την επόμενη ημέρα να ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ο ίδιος προσωπικά με έδιωξε και με έβγαλε σε ανεργία;».

«Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Θα ψηφίσεις τη Νέα Δημοκρατία αν σε πείσανε όλα τα υπόλοιπα, αλλά το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Μην επανέλθουμε εκεί ήταν μια πολύ επώδυνη περίοδος για όλους μας, πρώτα για σας, αλλά και για μένα» του απάντησε κύριος Μητσοτάκης και η συζήτηση τελείωσε εκεί χωρίς να ανάψουν τα αίματα και χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Ο διάλογος Μητσοτάκη με απολυμένο σχολικό φύλακα

Χειροκροτήματα για τον Κώστα Καραμανλή

Δεκτός με χειροκροτήματα έγινε κατά την άφιξή του στο Porto Palace, όπου πραγματοποιείται το 7ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Κατά την είσοδό του στην αίθουσα, όπου διεξάγονται οι εργασίες του προσυνεδρίου, στελέχη και υποστηρικτές του κόμματος τον αποθέωσαν.

Μάλιστα, ο συντονιστής συζήτησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης διέκοψε για λίγο τη συζήτηση για να καλωσορίσει τον κ. Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε θερμή χειραψία με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και με βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

newsit.gr