Θα ζήσουμε σε ενδιαφέροντες καιρούς…
13/09/2018 11:40
Του Strange Attractor
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα ζήσουμε σε ενδιαφέροντες καιρούς…

Μπορεί στη χώρα μας να ζούμε κοσμογονικές αλλαγές όσον αφορά στις απόψεις μας περί «Αριστεράς», τις οποίες ο Αλέξης και το τσούρμο του φρόντισαν να αλλάξουν προς το δυσμενέστερο, με αποτέλεσμα σήμερα να δηλώνουν «αριστεροί» μόνο όσοι βολεύονται από τον συριζέικο καθεστωτισμό μαζί με κάποιους που απλά παραμένουν κολλημένοι στις εφηβικές τους αγκυλώσεις, περιμένοντας με τη σειρά τους μια καρέκλα στα σαλόνια της εξουσίας, ή απλά … την επανάσταση, όμως στην υπόλοιπη Ευρώπη (και στον δυτικό κόσμο) τα πράγματα αλλάζουν γενικώς.

Κι αυτή η κοσμογονική αλλαγή που διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα, απειλώντας να αλλάξει εκ βάθρων όλα όσα ξέραμε ή είχαμε συνδυάσει με την δημοκρατική φιλελεύθερη Ευρώπη, έχει να κάνει με την αθρόα και εν πολλοίς ανεξέλεγκτη (λαθρο)μετανάστευση.

Οι «πρόσφυγες» φτάνουν στη Δύση εφοδιασμένοι με τις δικές τους αντιλήψεις, τη δική τους κουλτούρα, τα δικά τους θρησκευτικά πιστεύω, και τις δικές τους εμμονές, που σε μεγάλο βαθμό είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που ξέραμε μέχρι σήμερα στην Ευρώπη.

Η περίφημη αφομοίωση, για την οποία γίνεται πολύ λόγος, ουσιαστικά δεν υπάρχει… Αυτό που υπάρχει είναι η υποφώσκουσα ένταση, που απειλεί να σκάσει σαν χύτρα ταχύτητας εκτός ελέγχου, και που πυροδοτείται από τον σύγχρονο φασισμό, την πολιτική ορθότητα.

Η πρόσφατη άνοδος της σουηδικής ακροδεξιάς είναι ενδεικτική, και για μένα αποτελεί ένα ακόμη προειδοποιητικό σήμα για το τι μέλει γενέσθαι σε 15-20 χρόνια από σήμερα, όπου μάλλον θα επιστρέψουμε στα περίκλειστα κράτη έθνη, και μάλλον θα χρειαστεί να παρθούν ριζοσπαστικά μέτρα προκειμένου η Ευρώπη να παραμείνει αυτή που ξέραμε, εκτός κι αν το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο οπότε πάμε για μια μουσουλμανική Ευρώπη…

Τη δεκαετία του ’70 η Σουηδία άνοιξε τα σύνορά της σε όποιον ήθελε να την κάνει πατρίδα του.

Η αθρόα εισροή Αφρικανών και Μουσουλμάνων (από τη Μ. Ανατολή) άλλαξε, μεταξύ άλλων, και την μέχρι τότε κυρίαρχη άποψη για τον ρόλο της γυναίκας. Να θυμίσω ότι σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο της Σαρίας, οι γυναίκες είναι απλά σκεύη ηδονής, χωρίς να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα με τους άνδρες… Κάτι που επιμελώς αποκρύπτουν οι φανατικές φεμινίστριες αγωνίστριες του Σύριζα, οι επαγγελματίες αλληλέγγυοι των ΜΚΟ, και η… Αντζελίνα Τζολί.

Επιστρέφοντας λοιπόν στην Σουηδία, όπου η ανοχή στο Κοράνι (το οποίο δικαιολογεί τον βιασμό της γυναίκας) θεωρούνταν δεδομένη λόγω των «σοσιαλιστικών» και «δημοκρατικών» καταβολών του σουηδικού λαού, τι είδαμε να συμβαίνει;

Μια κατακόρυφη αύξηση των βιασμών, κατά 1,472%(!!!!), τα τελευταία 20 χρόνια.

Σύμφωνα μάλιστα με μια παλιότερη ανακοίνωση (1996) της σουηδικής αστυνομίας, ο μέσος Βορειοαφρικανός μετανάστης είχε 23 φορές περισσότερες πιθανότητες να βιάσει γυναίκα απ’ ότι ο μέσος Σουηδός.

Κι αυτό το 1996, όταν οι μεταναστευτικές ροές ήταν σχετικά μικρές και πλήρως ελεγχόμενες.

Σήμερα, και σύμφωνα με το ινστιτούτο Gatestone, η Σουηδία είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα των βιασμών, όντας στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης μετά το Λεσότο της Αφρικής, με 53.2 βιασμούς ανά 100.000 κατοίκους!

Εν ολίγοις, η Σουηδία αποτελεί τον επίγειο παράδεισο για κάθε σεξουαλικά πεινασμένο Σομαλό, Πακιστανό κλπ. που βλέπει τις ξανθές ντόπιες όπως έβλεπε τις κατσίκες στο χωριό του…

Τέλος πάντων. Το 2016 λοιπόν, οι μη Ευρωπαίοι μετανάστες στη Σουηδία αποτελούσαν το 14% του συνολικού πληθυσμού, με μια αύξηση της τάξης του 1% ανά έτος εδώ και 15 χρόνια.

Σε κάποιες πόλεις, όπως το Malmö, που είναι η τρίτη μεγαλύτερη της χώρας, οι μετανάστες αποτελούν σήμερα το 50% του πληθυσμού.

Όλα δηλαδή δείχνουν πως σε μια γενιά το πολύ από σήμερα οι αυτόχθονες Σουηδοί θα είναι μια μειοψηφία, κι αυτό έχει να κάνει με τα υψηλά ποσοστά γεννήσεων των μεταναστών, και κυρίως τη συνεχιζόμενη μετανάστευση.

Πέρα από τους βιασμούς, η Σουηδία υποφέρει και από ιδιαίτερα υψηλή εγκληματικότητα που έφερε η μετανάστευση, με 61 ζώνες σε ολόκληρη τη χώρα χαρακτηρισμένες επίσημα ως άκρως επικίνδυνες, όπου κυριαρχούν οι συμμορίες μεταναστών, και όπου η σουηδική νομοθεσία ουσιαστικά δεν ισχύει, με την αστυνομία να δηλώνει ανήμπορη να εφαρμόσει τον νόμο. Όλως συμπτωματικά, οι ζώνες αυτές είναι εκείνες με το μεγαλύτερο ποσοστό μεταναστών…

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Γερμανία, όπου οι πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν το 2016 τα 18.6 εκατομμύρια! Το 2006 ήταν 15.1 εκατομμύρια.

Και εκεί που οι Γερμανοί ανησυχούσαν για τις φθίνουσες τάσεις του πληθυσμού τους, σήμερα τον βλέπουν να αυξάνεται ραγδαία, όπως βεβαίως αυξάνεται και η εγκληματικότητα με το Βερολίνο να καταγράφει πάνω από 600.000 διαπραχθέντα ποινικά αδικήματα μέσα στα τελευταία δυο χρόνια.

Όπως μάλιστα δημοσίευσε η εφημερίδα The Telegraph, ο αριθμός των εγκλημάτων που διέπραξαν πρόσφυγες και μετανάστες στη Γερμανία έφτασε στις 174.438 το 2016, μια αύξηση της τάξης του 52.7%.

Και όπως συμβαίνει στη Σουηδία, έτσι και στη Γερμανία υπάρχουν πλέον απαγορευμένες ζώνες για την αστυνομία, όπως το Ebertplatz, όπου τα μαχαιρώματα, οι βιασμοί, οι ληστείες, οι διαρρήξεις, και οι δολοφονίες πάνε σύννεφο, με αραβικές συμμορίες να ελέγχουν την πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών.

Όλα τα παραπάνω (συνοπτικά), και μάλιστα χωρίς να αναφερθώ στις κατά καιρούς τρομοκρατικές επιθέσεις, αποτελούν μια σαφή ένδειξη για το τι συμβαίνει και για το προς τα πού πορεύεται η Ευρώπη.

Ίσως και η Αμερική, αν κρίνω από τις πολιτικές αλλά και την ρητορική του Τραμπ, ο οποίος δέχθηκε πολλές κριτικές και επιθέσεις όταν στην αρχή της θητείας του πρότεινε δραστικό περιορισμό των μεταναστών από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Εν κατακλείδι, το μέλλον της Ευρώπης είναι ζοφερό, είτε παραμείνει απαθής απέναντι στην δημογραφική και πολιτισμική της αλλοίωση, είτε αποφασίσει να πάρει δραστικά μέτρα.

Όπως είπε πριν από μερικά χρόνια ο Ολλανδός Geert Wilders, η Ευρώπη αρχίζει σιγά σιγά να σαρώνεται από ένα κύμα εθνικισμού που οφείλεται στην μετανάστευση η οποία απειλεί τον πυρήνα της ύπαρξής της.

Αυτό το βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις, αλλά και στις εκλογικές επιδόσεις ακροδεξιών εθνικιστικών κομμάτων που έχουν σημαία τους τη ξενοφοβία και βασικό στοιχείο της ατζέντας τους την αποϊσλαμοποίηση της Ευρώπης.

Το τι θα γίνει από δω και πέρα απομένει να το δούμε. Ούτως ή άλλως όμως, οι επερχόμενοι καιροί θα είναι ενδιαφέροντες… Ας ελπίσουμε για το καλύτερο.

ΥΓ- Όσον αφορά στα καθ’ ημάς, το έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό: Οι πολιτικές του Σύριζα, της κυρά Τασίας, του Κουράκη, του Μουζάλα και λοιπών ιδεοληπτικών, αποτελούν βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής, με την οποία λες και είναι συνεννοημένος ο Αλέξης…