Τέλος από τη ΝΔ ο Ν. Γεωργιάδης - Κάνει λόγο για «πόλεμο λάσπης»
21/01/2016 18:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τέλος από τη ΝΔ ο Ν. Γεωργιάδης - Κάνει λόγο για «πόλεμο λάσπης»

Σταματά να παρέχει τις υπηρεσίες του στη ΝΔ μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση που έχει προκύψει με τις εις βάρος του κατηγορίες ο Νίκος Γεωργιάδης. Σε δήλωσή του το στέλεχος της ΝΔ κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης και τονίζει:

«Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με όλα τα νόμιμα μέσα και θα σταματήσω άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Νέα Δημοκρατία».

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διογένης avatar
    Διογένης 21/01/2016 21:14:03

    Ελπίζω ειλικρινά να μην είναι αληθή αυτά που ακούστηκαν, αλλά ασχέτως αυτών, είχε μεγάλη τύχη η ΝΔ που εξαφανίζεται εγκαίρως και εξαρχής αυτός ο τύπος με τις υπερβολικά περίεργες απόψεις.

  2. Λιψ avatar
    Λιψ 22/01/2016 11:38:03

    Δεν χρειάζεται να επικαλείται κανείς τη λάσπη που του πετάνε, αν η λάσπη είναι της ίδιας σύστασης με τα λασπόλουτρα που κολυμπάει ο ίδιος. Ο νοών νοείτω.... Ας κάνει μήνυση στους δημοσιογράφους που τα έγραψαν, εδώ και στη Μολδαβία, απλά τα πράγματα....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.