Τα… Genius Systems της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι και τόσο… Genius
12/12/2015 20:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα… Genius Systems της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι και τόσο… Genius

Οι τάσεις αυτοκαταστροφής στη Νέα Δημοκρατία συνεχίζονται με ευθύνη βεβαίως συγκεκριμένων «απόβλητων» που βλέπουν ότι δεν έχουν κανένα μέλλον στην κεντροδεξιά. Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, και όχι πολύ καιρό από το φιάσκο κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν με τα νεύρα των ψηφοφόρων της ΝΔ, να βάλουν νέες φωτιές, να αμφισβητήσουν την εκλογική διαδικασία και το κυριότερο: Να απαξιώσουν έτι περαιτέρω το κόμμα προς όφελος ενός καταρρέοντος Αλέξη Τσίπρα. Το καινούργιο παιχνίδι που παίζουν αφορά στην εταιρεία που κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του διαγωνισμού για την Vodafone που πήρε το έργο, καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις από τους υπεύθυνους της ΝΔ και λέγοντας ότι αυτή κατέθεσε καλύτερη προσφορά.

Ζητούν δε την αναβολή των εκλογών προκειμένου, όπως λένε, να συζητηθεί η αίτησή τους. Με λίγα λόγια, κάποιοι αποφάσισαν να ευτελίσουν ξανά τη διαδικασία, να την απαξιώσουν στα μάτια του κόσμου, να αμφισβητήσουν το αποτέλεσμα και να δικαιολογήσουν την ήττα τους. Κάποιοι οι οποίοι έχουν ποντάρει εκατομμύρια στην εκλογή τους και βλέπουν τα τρένα να περνούν.

Πόσο τυχαίο είναι άραγε το γεγονός ότι αμέσως μετά την «αποκάλυψη» της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων ο μόνος που βγήκε να… καταγγείλει όσα γίνονται είναι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, γραμματέας του κόμματος που θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί αλλά συνεχίζει να είναι ο «κρυφός» υποστηρικτής του Τζιτζικώστα. «Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να μη γίνουν εκλογές στη ΝΔ ή προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο γιατί δεν θέλουν μεγάλη συμμετοχή. Θέλουν ένα κόμμα μικρό και κλειστό. Δεν θα τους περάσει όσες παρεμβάσεις και να κάνουν....», έγραψε ο… ανεξάρτητος γραμματέας του κόμματος. Κι εμείς τον πιστέψαμε για το πόσο νοιάζεται για τη ΝΔ και για τις εκλογές. Άλλωστε, ο ίδιος είναι ο μεγάλος υπεύθυνος του φιάσκου του Νοεμβρίου. Μήπως μπλόκαραν τη διαδικασία γιατί έβλεπαν ότι ο εκ Θεσσαλονίκης σωτήρας δεν «τραβάει» και πίστεψαν ότι δίνοντάς του χρόνο θα αποδείξουν ότι είναι καλός; Αμ δε, όσο βγαίνει και κάνει δηλώσεις τόσο χάνει πάσα ιδέα για το άτομό του ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας.

Και τώρα λοιπόν, τι κάνουν; Θέλουν να μπλοκάρουν τις εκλογές εκ νέου; Μήπως θέλουν να παίξουν το χαρτί όσων επιθυμούν να μη γίνει η ψηφοφορία και να μη βγει πρόεδρος από το λαό; Μήπως κάποιοι βολεύονται από μια απευθείας ανάθεση της προεδρίας από ένα συνέδριο κολλητών και κολαούζων;

Εκτός κι αν ένα νέο ναυάγιο της Νέας Δημοκρατίας θα συμβάλλει στην ταχύτερη διάσπασή της. Βγαίνει δηλαδή μπροστά ο Παπαμιμίκος να καταγγείλει όσα συμβαίνουν ώστε αν δε γίνουν πάλι οι εκλογές να κάνει… διάγγελμα σε πανελλήνια μετάδοση ο Τζιτζικώστας και να κατακεραυνώσει τα «κέντρα» ανακοινώνοντας νέο κόμμα. Άλλωστε, πολλοί πλέον ξέρουν τι γίνεται στο χώρο, πολλοί έχουν μάθει ποιοι επιχειρηματίες και πολιτικοί κύκλοι ποντάρουν σε ένα κόμμα δεξιά της δεξιάς, έναν αχταρμά ακροδεξιών, χρυσαυγόπουλων, βασιλόπαιδων και τελειωμένων επιχειρηματικών τζακιών. Θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Θα βάλουν και εταιρείες να κάνουν καταγγελίες, θα βγουν και οι ίδιοι σαν τεθλιμμένες χήρες να κλάψουν πάνω από το πτώμα της ΝΔ, θα βάλουν και τα γνωστά φερέφωνά τους να μιλάνε από το πρωί ως το βράδυ για τους διάφορους… Τζιτζι… φιόγγους που θέλουν να ηγεμονεύσουν στο χώρο αλλά χωρίς να έχουν μάθει να δένουν τα κορδόνια τους χωρίς βοήθεια.

Δεν πρέπει να τους περάσει. Η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί ομαλά, ο κόσμος της ΝΔ πρέπει να αποφασίσει μόνος του τι θέλει και ο κάθε κατεργάρης πρέπει να πάει στον πάγκο του. Η ήρα από το σιτάρι, τα σκουπίδια από τα διαμάντια θα ξεχωρίσουν σύντομα… Τα… Genius Systems της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι και τόσο… Genius. Τους πήραμε χαμπάρι.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βιεννεζος avatar
    Βιεννεζος 13/12/2015 00:10:48

    Τα απόβλητα έχουν όνομα συγκεκριμένο.....Τα όνόματα στην φόρα .Δεν εννοείται πλέον τίποτε....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.