Τα… «άκουσε» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη από πολίτες
22/08/2016 14:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα… «άκουσε» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη από πολίτες

Σε συναυλία για να βγάλει πολιτικό λόγο πήγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Μίμης Δημητρίαδης, όμως, κατέληξε να τα… ακούει από τους παρευρισκομένους.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο στο Τσοτύλι του δήμου Βοΐου σε συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Υγείας. Σε κάποια στιγμή, ζητήθηκε από τον βουλευτή να απευθύνει ένα μικρό χαιρετισμό, κάτι που εν τέλει συνέβη.

Σύμφωνα με το Kozan.gr, ο κ. Δημητριάδης άρχισε να αναπτύσσει, σε γενικές γραμμές, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι διορίσαμε γιατρό και νοσηλευτικό προσωπικό (στο Κέντρο Υγείας), ενώ δεσμεύτηκε προσωπικά ότι όποια προβλήματα υπάρχουν θα επιλυθούν σύντομα.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία – χαιρετισμό του, ένας από τους παρευρισκομένους, ο κ. Βασίλης Παπαϊωάννου, πρώην Αντιδήμαρχος Τσοτυλίου (επί θητείας Μανώλη Γκάση), του είπε: “Κύριε βουλευτά αυτό που κάνετε είναι λάθος. Εδώ είμαστε για έναν ιερό σκοπό και εσείς ήρθατε εδώ να απευθύνετε πολιτικό λόγο. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας και δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφετε”.

Ο βουλευτής, αν και ξαφνιάστηκε (αρχικά), συνέχισε να υπερασπίζεται τα λεγόμενά του, τονίζοντας πως: “εμείς αυτό που λέμε το κάνουμε”. Λίγο αργότερα και ενώ είχε αποχωρήσει από την εκδήλωση ο βουλευτής, το λόγο έλαβε η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου, η οποία αφού ευχαρίστησε όλον τον κόσμο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας, αναφέρθηκε σε μερικές χαρακτηριστικές ελλείψεις, που προκάλεσαν εντύπωση κι αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο τραγικά είναι τα πράγματα, εν αντιθέσει με τα όσα είχε προηγουμένως αναφέρει ο κ. Δημητριάδης, που παρέπεμπαν σε μια άλλη εντελώς διαφορετική κατάσταση. Όπως είπε η ίδια: “Υπάρχουν ελλείψεις ακόμη και σε πολύ απλά πράγματα, όπως, σε οινόπνευμα, γάζες, γάντια. Ήρθα για λίγο και θα φύγω. Διότι στο Κέντρο Υγείας, αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο μια συνάδελφος και ένας φύλακας. Δεν έχουμε ούτε καν νοσηλεύτρια”.

eleftherostypos.gr