Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου για να "σβήσουν" τα εκλογικά σενάρια
21/09/2018 16:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου για να "σβήσουν" τα εκλογικά σενάρια

Συνάντηση για να σβήσουν τα εκλογικά σενάρια είχαν νωρίτερα σήμερα Αλέξης και Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της... τακτικής επαφής που διατηρούν, όπως τουλάχιστον διατείνονται συνεργάτες αμφότερων.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συμφώνησαν πως αυτή τη στιγμή αυτό που είναι πιο αναγκαίο από ποτέ για τη χώρα είναι η ενότητα και η πολιτική σταθερότητα, καθώς βρισκόμαστε στην πρώτη φάση από την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.

Στο πλαίσιο αυτό συμφώνησαν πως κοινός και αδιαμφισβήτητος στόχος αυτή τη στιγμή είναι η ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, με την παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, η άμεση υλοποίηση των μέτρων ελάφρυνσης που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ και η θεσμική θωράκιση του κράτους απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, συμφώνησαν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο κυβερνητικό έργο και θα επανέλθουν σε αυτό τον ερχόμενο Μάρτιο.

Πηγή:capital.gr