Σύγκρουση ΝΔ-Καμμένου, σε μοτίβο δηλώσεων Βούτση
10/08/2017 14:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σύγκρουση ΝΔ-Καμμένου, σε μοτίβο δηλώσεων Βούτση

Στα χαρακώματα βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα η Νέα Δημοκρατία κα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Οι νέες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικού εταίρου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις αναφορές του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, για τη θρησκεία και την Ορθοδοξία, μπορεί από ορισμένους να...διαβάζονται ως αναδίπλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ, ωστόσο είναι εμφανές πως σε τέμπο λιγότερο αιχμηρό, ο κ. Καμμένος όρισε, εκ νέου, τις κόκκινες γραμμές του κόμματός του όσον αφορά στη συγκατοίκηση με την Κουμουνδούρου, με στόχο εμφανή να...σώσει οτιδήποτε εάν σώζεται από την παρατεταμένη συρρίκνωση της δεξαμενής των ψηφοφόρων του. Οι τοποθετήσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό "Σκάι” μπήκαν, παράλληλα, στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας.

Κρατώντας ψηλά την ατζέντα της συζήτησης για την εξεταστική επιτροπή, την οποία έχει ζητήσει για την υπόθεση Καμμένου και "Noor 1”, η οδός Πειραιώς βάλλει κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καταγγέλλοντας τον ίδιο και τον κ. Βούτση πως...παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα της εξουσίας. "Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός για την ακόρεστη δίψα του για εξουσία. Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους. Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες - ενόψει της συζήτησης στη Βουλή - με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών”, τόνισε, σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία.

Η απάντηση Καμμένου στην ευθεία επίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε νέο γύρο αντιπαράθεσης. "Ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών”, υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. "Ο κ. Καμμένος κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια”, ήταν το σχόλιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

capital.gr