Στο... μαύρο σκοτάδι του εθνομηδενισμού
15/12/2018 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο... μαύρο σκοτάδι του εθνομηδενισμού

Είχαμε γράψει κάποια στιγμή ότι όποιος τολμήσει να ξεπουλήσει τα εθνικά θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι.

Νόμιζε ο Τσίπρας ότι θα εκχωρήσει εδάφη που ανακτήθηκαν με αίμα και δεν θα υποστεί τις συνέπειες της προδοσίας.

Το ίδιο κι ο Καμμένος, που πίστευε ότι φορώντας την στολή του Μακεδονομάχου θα επισκίαζε την έμμεση στήριξη που παρείχε στον Τσίπρα για να παραδώσει την Μακεδονία στον μπαρμπα Σαμ και την παρέα του.

Την πάτησαν αμφότεροι σαν μαθητούδια και τρέχουν τώρα έντρομοι να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Ο μεν Τσίπρας στήνει φιέστες... σιδερόφρακτος στη Θεσσαλονίκη για να πείσει τον λαό της ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται μπας και αποφύγει το μαύρισμα που του επιφυλάσσει, ενώ παράλληλα τάζει λαγούς με πετραχήλια σε υποψήφιους μηδίσαντες προσπαθώντας να τους δελεάσει για να ψηφίσουν την επαίσχυντη συμφωνία. Τον έφαγε η σιγουριά τον άμοιρο θεωρώντας τις ποταμίσιες ψήφους δεδομένες και τώρα που ο Σταύρος άρχισε να το ξανασκέφτεται τρέχει έντρομος να μαζέψει τα ψηφαλάκια της προδοσίας.

Ο δε Καμμένος από τον πανικό λόγω της ελεύθερης πτώσης του κόμματός του έχει πάθει παράκρουση με τις κωλοτούμπες να διαδέχονται η μία την άλλη αστραπιαία. Το πρωί παραιτείται, το βράδυ αλλάζει γνώμη, βρίζει δημοσιογράφους επειδή δεν λένε αυτά που θέλει, διαγραφεί στελέχη των ΑΝΕΛ που από κολλητοί αίφνης έγιναν... προδότες και προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τους εναπομείναντες βουλευτές του να μην πηδήξουν στο καράβι του Αλέξη αλλά να παραμείνουν στο δικό του για να πάνε όλοι μαζί στον πάτο.

Στο μεταξύ βγήκε και ο ογκόλιθος της πολιτικής Τζανακόπουλος και μας πληροφόρησε ότι η κυβέρνηση μειοψηφίας είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη.

Έλεος! Πρόκειται για απίστευτους πολιτικούς τυχοδιώκτες.

Έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους λόγω της μειοδοσίας τους κι αντί να παραιτηθούν οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές για να αποφασίσει ο λαός τόσο για την συμφωνία των Πρεσπών όσο και για τα υπόλοιπα μείζονα θέματα, επικαλούνται το Σύνταγμα που εξευτέλισαν όλα αυτά τα χρόνια για να παραμείνουν στην εξουσία.

Γνωρίζουν οι άθλιοι ότι η διαφορά με τη ΝΔ μεγαλώνει συνεχώς και γαντζωμένοι στις καρέκλες τους προσπαθούν να ανατρέψουν τα δεδομένα μπας και μετριάσουν την επερχόμενη εκλογική συντριβή.

Ό, τι κι αν κάνουν όμως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη κι όσο επιτείνουν τον χρόνο των εκλογών τόσο αυξάνουν τις πιθανότητες για συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.Το κατάφερε κι αυτό ο λαοπρόβλητος!!!

Δεν έχουν καταλάβει οι δύστυχοι ότι το μαύρο σκοτάδι του εθνομηδενισμού τους θα τους οδηγήσει στην πολιτική αφάνεια.

Καλό είναι να το αποδεχτούν έστω και τώρα. Ίσως να καταφέρουν να επιβιώσουν, αλλιώς η πορεία προς τα πολιτικά Τάρταρα είναι δεδομένη.

Λένε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Μπορεί να ήταν αυτό το σχέδιο της Ελλάδας για να απαλλαγεί από τους απάτριδες. Τους έβαλε να κυβερνήσουν, τους εξέθεσε στα μάτια του λαού και τώρα τον αφήνει να τους κατασπαράξει.

Ποιος ξέρει...