Στην ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Αριστείδης Φωκάς
15/01/2019 10:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στην ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Αριστείδης Φωκάς

Στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ εντάχθηκε ο πρώην ανεξάρτητος Βουλευτής, Αριστείδης Φωκάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Α. Φωκάς, προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, μετρά πλέον έξι βουλευτές.

"Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Είναι ένας βουλευτής μαχητικός της Β' Θεσσαλονίκης. Μέχρι την Κυριακή δεν είχαμε καν μιλήσει ποτέ, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να αντισταθούμε απέναντι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Στη μεν συμπολίτευση που θέλει να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και δεύτερον στην αντιπολίτευση, η οποία, κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό, δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να καταθέσουμε από κοινού μια πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με τη μόνη δέσμευση ότι η λύση που θα δοθεί δεν θα έχει τον όρο "Μακεδονία" και ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση για να υπογράψει ο ίδιος την Συμφωνία των Πρεσπών κάπως διαφορετική" δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

"Ο κ. Φωκάς ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του και στις αρχές που εκπροσωπούμε οι ΑΝΕΛ" κατέληξε στην δήλωσή του ο κ. Καμμένος

"Η Συνθήκη των Πρεσπών δεν διορθώνεται, καταργείται. Θα δώσουμε μάχη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από εδώ και πέρα. Καλή επιτυχία στον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ" δήλωσε, από την πλευρά του, ο κ. Φωκάς.

Πηγή:capital.gr