Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Καρράς
16/01/2018 21:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Καρράς

Τη συνεργασία με την ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Καρράς.

Ο κ. Καρράς, ο οποίος προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων, θα είναι ο 20ός βουλευτής της ΔΗΣΥ, την τρίτη πλέον κοινοβουλευτική δύναμη.

Όπως δήλωσε στο Capital.gr, "έλαβα την απόφαση αυτή καθότι προέρχομαι από τον κεντρώο χώρο και εκτιμώ ότι ο χώρος αυτός χρειάζεται ενίσχυση. Στηρίζω την προσπάθεια και τις δυνάμεις του κέντρου, με στόχο μία προοδευτική διακυβέρνηση, η οποία θα δημιουργεί πλούτο μέσω της ανάπτυξης και θα τον διανέμει σε αυτούς που τον χρειάζονται".

Όπως εξήγησε ο κ. Καρράς, η αιτία που έλαβε την απόφαση να συνεργαστεί με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, είναι ότι από τη μία βλέπει την ανάλγητη, όπως λέει, πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ενώ από την άλλη, δεν τον πείθει η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία του πρώην ανεξάρτητου βουλευτή με τη ΔΗΣΥ είναι η δεύτερη των τελευταίων ωρών, καθώς προηγήθηκε χθες αυτή της Θ. Μεγαλοοικονόμου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο προέρχονται από την Ένωση Κεντρώων του Β. Λεβέντη.

Ο ίδιος διευκρινίζει, εν τω μεταξύ, ότι δεν εντάσσεται οργανικά στην ΚΟ της ΔΗΣΥ, αλλά είναι συνεργαζόμενος με την ΚΟ της ΔΗΣΥ.

Πηγή: capital.gr