Σφοδρή επίθεση Θεοδωράκη: Τεράστια η ευθύνη του κ. Τσίπρα, είπε ψέματα στις εκλογές
28/11/2015 19:48
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σφοδρή επίθεση Θεοδωράκη: Τεράστια η ευθύνη του κ. Τσίπρα, είπε ψέματα στις εκλογές

Τις ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα και της Αριστεράς για την κατάσταση του ασφαλιστικού επισήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του συμβουλίου.

«Σας θυμάμαι να διαδηλώνετε επί Γιαννίτση και ο Τσίπρας δέχθηκε ότι υπάρχει ευθύνη και της Αριστεράς για τις τότε αντιδράσεις» είπε ο κ. Θεοδωράκης.

«Το ασφαλιστικό θα το λύσει η Βουλή. Δεν είναι λύση να δημιουργούμε υποεπιτροπές. Είπα στον πρωθυπουργό ότι η ευθύνη του είναι τεράστια γιατί ακόμα και στις τελευταίες εκλογές έλεγε ψέμματα και για το ασφαλιστικό με μαγικές λύσεις» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να λυθεί με τον όρο ότι ο κόσμος της παραγωγής θα έχει μέλλον σε ένα ασφαλιστικό σύστημα.

«Επισήμανα στον Αλέξη Τσίπρα ότι ο δρόμος που τραβάει είναι λάθος και ότι τα προβλήματα της κοινωνίας δεν τα λύνει το συμβούλιο των πολιτικώνν αρχηγών αλλά οι κυβερνήσεις με προτάσεις και ανθρώπους. Φαίνεται ότι το σύμπλεγμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν διαθέτει προτάσεις και κατάλληλους ανθρώπους» συμπλήρωσε.

Για το προσφυγικό είπε ότι επισήμανε τις ευθύνες της Ελλάδας για το προσφυγικό «εξαιτίας της ανευθυνότητας των υπουργών που έλεγαν ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι».

Όσον αφορά το αν το Ποτάμι θα συμμετέχει ως τρίτος πόλος σε μια κύβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι «το Ποτάμι δεν προτίθεται να συμμετέχει σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ως τρίτος πολος. Η οικουμενική δεν είναι λύση γιατί είναι λύση του ελάχιστου κοινού παρανομαστη. Η χώρα θέλει κυβέρνηση Εθνικής Ελλάδος με μεγάλη πλειοψηφία για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα».

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.