Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση: Είναι απλός θεατής στη διαπραγμάτευση
09/06/2017 12:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση: Είναι απλός θεατής στη διαπραγμάτευση

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση που «ψεύδεται και που το μόνο που τη νοιάζει είναι να παραμείνει στην εξουσία» εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση διέψευσε ανεδαφικές ελπίδες που η ίδια δημιούργησε. Έδωσε υποσχέσεις που δεν τήρησε και ψηφίζει αλλεπάλληλα μέτρα. Έχει κλειστεί στα τείχη εξουσίας και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Έχει αφεθεί στην τύχη της» τονίστηκε χαρακτηριστικά στην ομιλία του Μητσοτάκη.

Μιλώντας για μια Ελλάδα που παλεύει να επιβιώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη στήριξή του στην ελληνική κοινωνία, λέγοντας: «Είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά μέσο και προοπτική για ευημερία. Το αν θα έβαζε γραβάτα ή όχι ο Τσίπρας θα ήταν ανέκδοτο αν η Ελλάδα δεν ζούσε μια τραγωδία εδώ και δύο χρόνια. Η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου. Θα πάρει ό,τι της δώσουν σε μια διαπραγμάτευση που είναι απλός θεατής. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η παραμονή στην εξουσία και η καλοπέρασή της». «Δεν έχει την ευθιξία και την εντιμότητα να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές», πρόσθεσε.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της ΝΔ είπε πως η κυβέρνηση κοστίζει στην ελληνική κοινωνία κάθε εβδομάδα «δύο με τρία δισ. παραπάνω μέτρα λιτότητας».

Συνεχίζοντας την επίθεσή του στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως οι «ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ έχουν γυρίσει τη χώρα πολλές δεκαετίες πίσω» και αυτό μόνο για να μείνουν στη εξουσία όπως τόνισε.

Όσο για τη στάση των εταίρων ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως αυτό που τους ενδιαφέρει δεν είναι «πώς περνούν οι Έλληνες αλλά πώς θα τους επιστραφούν τα χρήματα που μας έχουν δανείσει».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: eleftherostypos.gr