Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
31/08/2018 15:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σφοδρή επίθεση Κ. Καραμανλή στο ΠΑΣΟΚ για τα περί στήριξης Καραμανλή στην κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα «Παραπολιτικά» ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος υποστήριξε ότι «υπάρχει άμεση και έμμεση στήριξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ο βουλευτής Σερρών στη ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωσε ότι «όλη αυτή είναι μια γραφική, καφενειακού τύπου συζήτηση, ειδικά όταν προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ» και προσέθεσε ότι «τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, για το πόσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, από όλες τις τάσεις του, από το παραδοσιακό μέχρι το εκσυχρονιστικό, συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σημείωσε ακόμα ότι «το ΠΑΣΟΚ αντί να ασχοληθεί με τα του οίκου του ασχολείται με το παρελθόν, κι αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντικαταστήσει το ΠΑΣΟΚ, και το τελευταίο ψάχνει να βρει δικαιολογίες για τη μικρή απήχηση που έχει πλέον στο εκλογικό ακροατήριο».

Ερωτηθείς για τον πρόσφατο ανασχηματισμό, ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε ότι «δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πολιτικό στίγμα» αλλά «έχει λίγο από "παλαιά Δεξιά" και λίγο από "παλαιό ΠΑΣΟΚ"».

Τέλος, αναφορικά με τη Νέα Δημοκρατία και τις αντι-αριστερές φωνές που ακούγονται, ο Κώστας Καραμανλής υπογράμμισε ότι «η ΝΔ είναι σε τροχιά ανόδου κι εάν το κόμμα θέλει να επιτύχει υψηλά ποσοστά, οφείλει να αγκαλιάσει και να ενώσει όλους τους Έλληνες» και σημείωσε ότι «όπως έχει ξεκαθαρίσει κι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο διαχωρισμός Αριστεράς - Δεξιάς είναι παντελώς ξεπερασμένος κι εμείς ως μια μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη δεν θα μπούμε σε μια τέτοια λογική».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ