Σε καλό κλίμα οι συναντήσεις Μητσοτάκη με Σαμαρά και Καραμανλή
12/01/2016 15:12
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε καλό κλίμα οι συναντήσεις Μητσοτάκη με Σαμαρά και Καραμανλή

Συνάντηση με τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά είχε διαδοχικά σήμερα στη Βουλή ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κ. Μητσοτάκης εξερχόμενος του γραφείου του κ. Καραμανλή στη Βουλή, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς πήγε η συνάντηση, απάντησε «θαυμάσια». «Του είπατε κάτι για τη στήριξη....;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για να λάβουν την απάντηση: «Τα εν οίκω μη εν δήμω». Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι «το κλίμα ήταν πολύ καλό, όπως ήταν πάντα άλλωστε».

Σε καλό κλίμα οι συναντήσεις Μητσοτάκη με Σαμαρά και Καραμανλή 203984 photo

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα. Τον κ. Μητσοτάκη ανέμενε στο γραφείο του κ. Σαμαρά και ο κ. Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος παρέδωσε στον νέο πρόεδρο του κόμματος το επίσημο πρωτόκολλο της ΚΕΦΕ με τα τελικά αποτελέσματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.