Σε ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προετοιμασία του κυβερνητικού της προγράμματος προχωρά η ΝΔ
16/02/2016 19:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προετοιμασία του κυβερνητικού της προγράμματος προχωρά η ΝΔ

Η ΝΔ προχωρά σε ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από επιστήμονες υψηλού επιπέδου για τη καλύτερη προετοιμασία του κυβερνητικού προγράμματος, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης.

Πρόκειται για κίνηση που έρχεται μετά την τοποθέτηση ως γραμματέα του Γιώργου Στεργίου και μετά τις πρώτες ενέργειες για την οργάνωση της γραμματείας Προγράμματος της ΝΔ.

Ο Κωστής Χατζηδάκης ανέφερε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να κάνει ένα άνοιγμα στο πανεπιστήμιο, στην αγορά, στην κοινωνία των πολιτών, σε αξιόλογους Έλληνες οι οποίοι θα συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και αξιόπιστου κυβερνητικού προγράμματος, αξιοποιώντας τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές.

Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους υποψηφίους ορίζεται σε 7 μέρες, δηλαδή μέχρι την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, και οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο, να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, να έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια εργασιακή εμπειρία σε έναν συγκεκριμένο τομέα πολιτικής και να έχουν πραγματοποιήσει ή συντονίσει σχετικές θεματικές έρευνες.