Σαμαράς: Το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει όλους τους συμπολίτες μας
06/01/2016 15:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει όλους τους συμπολίτες μας

Στην Κυπαρισσία παραβρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς για την γιορτή των Θεοφανίων. Μετά την Κατάδυση του Τίμιου Σταυρού στο Λιμάνι της πόλης ο Α. Σαμαράς, ερωτηθείς σχετικά με την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε πως «ό,τι αποφασίσει ο κόσμος, θα ψηφίσει».

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει όλους τους συμπολίτες μας και πάνω από όλα να έχουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Θα έλεγα, ιδιαίτερα εδώ που βρισκόμαστε, είναι ανάγκη να πω ότι, σοβαρότητα σημαίνει να μην ακούγονται απόψεις όπως εκείνη που λέει ότι πρέπει εδώ πέρα, η περιοχή του κόλπου της Κυπαρισσίας να γίνει εθνικό πάρκο. Περιφερειακό ναι, αλλά εθνικό θα σκότωνε την ανάπτυξη. Και το μεγάλο ζητούμενο σήμερα είναι, ακριβώς η ανάπτυξη", σημείωσε.

Σαμαράς: Το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει όλους τους συμπολίτες μας 203611 photo

Στη συνέχεια ο Α. Σαμαράς θύμισε ότι, “παραδώσαμε στην Πελοπόννησο, στην τελευταία μας κυβέρνηση, 80 εκατομμύρια, 15 εκ των οποίων αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη στο νομό Μεσσηνίας. Είναι χρήσιμο και είναι επείγον αυτά τα 15 εκατομμύρια να διατεθούν με σοβαρότητα. Και να υπάρχει σύνεση. Και ως εκ τούτου, νομίζω ότι, σήμερα είναι μια μέρα συμβολική η οποία ακριβώς αυτή τη σύνεση προβλέπει σε όλους μας”.

«Χρόνια πολλά, καλά και καλή δύναμη στον καθένα!», ευχήθηκε ο κ. Σαμαράς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 06/01/2016 17:53:47

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΣ! Μᾶς λείπεις, λείπεις στήν Πατρῖδα.

 2. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 06/01/2016 19:18:32

  Το Άγιο Πνεύμα να μας φωτίσει ώστε όσοι πιστεύουμε σε Αυτό να μείνουμε σταθεροί στο δρόμο του Θεού που είναι ο μόνος σίγουρος βοηθός στη ζωή των ανθρώπων και στους μη πιστεύοντες εξ άγνοιας να καταλάβουν τι χάνουν και να τρέξουν κοντά στον αληθινό και μόνο Θεό.

  Αντώνη Σαμαρά, ο Θεός μαζί σου και να φυλάξει την Ελλάδα μας από τους εντός και εκτός των τειχών εχθρούς της.

 3. critical avatar
  critical 06/01/2016 21:03:06

  Αντώνη Σαμαρά , Χρόνια σου πολλά , μας λείπεις ....

  Το Άγιο Πνεύμα είθε να χαρίζει σε όλους μας ΣΟΦΙΑ και ΣΥΝΕΣΗ ώστε να ζούμε :
  ''σωφρόνως '' (ως προς τον εαυτό μας ) ,
  ''δικαίως '' (ως προς τους άλλους ) και ,
  '' ευσεβώς'' ( ως προς το Θεό μας )

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.