Σαμαράς προς επιτροπή για Novartis: Δεν με αφορούν κομματικές μεθοδεύσεις που οδηγούν στη συγκάλυψη της σκευωρίας
22/03/2018 22:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς προς επιτροπή για Novartis: Δεν με αφορούν κομματικές μεθοδεύσεις που οδηγούν στη συγκάλυψη της σκευωρίας

Με μία επιστολή κόλαφο κατά των κυβερνητικών ραδιουργιών σχετικά με την σκευωρία της Novartis, ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να παραστεί στην επιτροπή προανακριτικής εξέτασης της υπόθεσης, έκτος εάν τα μέλη της αποφασίσουν να εισέλθουν στην ουσία της μετά την κατάθεση όλων των μαρτύρων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν με αφορούν κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις οι οποίες συνιστούν έναν ακόμη κρίκο στην ουσιαστική συγκάλυψη της σε βάρος μου σκευωρίας. Σκευωρία η οποία οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία. Απαιτώ άλλωστε την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων και όλων των στοιχείων».

«Διατηρώ αυτονόητα το δικαίωμά μου να εκφέρω την άποψή μου, σε περίπτωση που εισέλθετε στην ουσία της υπόθεσης μετά την κατάθεση των μαρτύρων» καταλήγει.

Αναλυτικά η επιστολή:

ΠΡΟΣ

Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής που λήφθηκε κατά τη συνεδρίαση της 21ης Φεβρουαρίου 2018 σχετικά με την υπόθεση NOVARTIS

Κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής,

Δεν προτίθεμαι να παραστώ στη συνεδρίαση της Επιτροπής σας την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018.

Δεν με αφορούν κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις οι οποίες συνιστούν έναν ακόμη κρίκο στην ουσιαστική συγκάλυψη της σε βάρος μου σκευωρίας. Σκευωρία η οποία οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία. Απαιτώ άλλωστε την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων και όλων των στοιχείων.

Διατηρώ αυτονόητα το δικαίωμά μου να εκφέρω την άποψή μου, σε περίπτωση που εισέλθετε στην ουσία της υπόθεσης μετά την κατάθεση των μαρτύρων.

Αντώνης Κ. Σαμαράς