Σαμαράς: Καταθέτω μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα, του Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους
06/02/2018 19:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Καταθέτω μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα, του Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους

Μύδρους κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου εκτόξευσε ο Αντώνης Σαμαράς με αφορμή τις νέες αθλιότητες που διέρρευσαν περί της δήθεν εμπλοκής του στην υπόθεση της Novartis.

Ο πρώην πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως πρόκειται για την πιο αδίστακτη και γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ, ενώ ανακοίνωσε πως αύριο θα καταθέσει μήνυση «κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί ΝΔ που σήμερα είναι υπουργός δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός του δικαστικού σώματος» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αναλυτικά η δήλωση :

«Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου. Πρόκειται για την πιο αδίστακτη και γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ. Καταθέτω αύριο στον Άρειο Πάγο μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί ΝΔ που σήμερα είναι υπουργός δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός του δικαστικού σώματος. Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλεί η παρουσία μου. Τώρα θα καταλάβουν κι εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους».