Σαμαράς: Εμένα έλεγαν «γερμανοτσολιά» αυτοί που υπέγραψαν τα πάντα
08/01/2016 20:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Εμένα έλεγαν «γερμανοτσολιά» αυτοί που υπέγραψαν τα πάντα

Aπό την πόρτα της ανάπτυξης βρεθήκαμε στο βαθύ τούνελ της κρίσης

Κλείνοντας την τριήμερη επίσκεψή του στη Μεσσηνία, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προχώρησε σε μια εφ’ όλης της ύλης δήλωση - παρέμβαση για τα τεκταινόμενα τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησε λέγοντας ότι κατά τη χθεσινή του βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, ύστερα από τον εκκλησιασμό του στον Αϊ-Γιάννη, και μιλώντας με πολύ κόσμο, διαπίστωσε ότι από την πόρτα της ανάπτυξης βρεθήκαμε και πάλι στο βαθύ τούνελ της κρίσης.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: Ένα χρόνο σχεδόν μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ο κάθε καλόπιστος αντιλαμβάνεται πλέον πόσο μεγάλη είναι η ευκαιρία που χάθηκε, και το κακό που έχει συμβεί, τραυματίζει την αισιοδοξία που θα έπρεπε να έχουμε σήμερα ως λαός. Κόσμος πολύς, αγανακτισμένος και με τα μαγαζιά του στα πρόθυρα του κλεισίματος. Ένα χρόνο μετά τις εκλογές ο κάθε καλόπιστος αντιλαμβάνεται, η ευκαιρία που χάθηκε πόσο μεγάλη ήταν και το κακό που έχει συμβεί πόσο τραυματίζει πια την αισιοδοξία που θα πρέπει να είχαμε ως λαός.

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στην επίσκεψη, που πραγματοποίησε στην Καπνοβιομηχανία “Καρέλια»” χθες το μεσημέρι και τη συνάντηση που είχε με την οικογένεια Καρέλια. «Η Καπνοβιομηχανία Καρέλια, μια εταιρεία παγκόσμιου βεληνεκούς, αμιγώς ελληνική, με έδρα την Καλαμάτα, που ξεχωρίζει για την τεχνολογία της αλλά και την ανθρωπιά της, κάτι που απέδειξαν και οι τελευταίες κινήσεις της, να δώσει αυτά τα χρήματα που όλοι γνωρίζουν στους υπαλλήλους και να προχωρήσει σε ημέρες κρίσης σε τόσο μεγάλες επενδύσεις, δείχνει ότι υπάρχουν και αυτοί που πάνω από το δικό τους συμφέρον κοιτούν την κοινωνία και αποδεικνύουν ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και ως χώρα αλλά και ως ελληνικές επιχειρήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας όμως πως «δεν μπορεί να είναι κάποιος ανταγωνιστικός όταν η κυβέρνηση αυξάνει τις ασφαλιστικές εισφορές, κλείνει τις τράπεζες και σίγουρα δε μπορείς να κάνεις εξαγωγές όταν υπάρχουν capital controls».

O κ. Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι «η ίδια διέλυσε κάθε ελπίδα στην ελληνική κοινωνία, αφού πρώτα έταξε τα πάντα σε όλους και σήμερα σαρώνει τα πάντα από όλους». Η μεγάλη ανάπτυξη είναι το ζητούμενο και η ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί και με διαφορετικούς τρόπους", επισήμανε ο Αντώνης Σαμαράς.

Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στην ενημερωτική συνάντηση που είχε με τον εκτελεστικό διευθυντή της υποψήφιας πολιτιστικής πρωτεύουσας «Καλαμάτα21», Έκτορα Τσατσούλη.

«Αντλεί κανείς αισιοδοξία βλέποντας την προσπάθεια του Έκτορα Τσατσούλη, με τον οποίο συναντήθηκα και είχα μια πλήρη ενημέρωση για την προσπάθεια της Καλαμάτας να γίνει πολιτιστική πρωτεύουσα το 2021, μια μάχη που πρέπει να δώσει η πόλη μας, και εύχομαι να την κερδίσει» σχολίασε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο ζητούμενο της ανάπτυξης σε εθνικό επίπεδο, σημειώνοντας πως «για να υπάρχει ανάπτυξη πρέπει να υπάρχουν επενδύσεις και να πέσει χρήμα στην αγορά. Το διαθέσιμο εισόδημα όμως μειώνεται και επενδύσεις δεν γίνονται λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Είχα γίνει ο κακός, ο «γερμανοτσολιάς», ο προδότης, ο ανθέλληνας που είχα δώσει τα 14 αεροδρόμια στους ξένους, και σήμερα με ένα χρόνο καθυστέρησης ήρθαν και υπέγραψαν τη δική μας σύμβαση. Τι κερδίσανε αλήθεια απ’ αυτή την καθυστέρηση, που οι Έλληνες έχασαν ένα χρόνο; Για να υπάρχει ανάπτυξη πρέπει να υπάρχουν εξαγωγές. Εξαγωγές δε γίνονται λόγω των capital controls» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Όπως επισήμανε «για να υπάρχει ανάπτυξη πρέπει να υπάρχει κρατική παρέμβαση» και διερωτήθηκε «πώς θα υπάρξει ανάπτυξη όταν εμείς είχαμε πάρει 10 δισ. που χρωστούσε το κράτος στους ιδιώτες και τα κατεβάσαμε στα 3 δισ.; Δώσαμε 7 δισ. πίσω στην αγορά και σήμερα αυτά τα 3 δισ., ένα χρόνο μετά, κοντεύουν να γίνουν 8 δισ. Χρωστάνε δηλαδή άλλα 5 δις στον κόσμο. Αφαίμαξαν την αγορά από χρήμα, αντί να της επιστρέψουν για να υπάρχει δραστηριοποίηση», είπε ο πρώην πρωθυπουργός και έκλεισε λέγοντας ότι «όταν δεν υπάρχουν επενδύσεις, εξαγωγές, κρατική παρέμβαση και, πάνω απ’ όλα, κατανάλωση, είναι πάρα πολύ δύσκολο κάποιος να υποκριθεί ότι μπορεί να είναι αισιόδοξος για το μέλλον της οικονομίας».

Όσον αφορά στο ρόλο της Νέας Δημοκρατίας την επόμενη μέρα, είπε: Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, αλλά και εδώ στη Μεσσηνία, έχουμε την υποχρέωση να κινηθούμε προς την αντίθετη κατεύθυνση και να κάνουμε το παν, ώστε η χώρα να βρεθεί και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.

Τέλος, σε ερώτηση για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι ο κόσμος θα αποφασίσει και ότι υποχρέωση όλων είναι να διαφυλάξουν την ενότητα, αλλά και την επόμενη μέρα να βοηθήσουν τη Ν.Δ. να ηγηθεί ξανά στο δρόμο της ανάπτυξης για την Ελλάδα και της ευημερίας για όλους τους Έλληνες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 08/01/2016 21:10:42

  Α ρε Σαμαρά, ήδη δικαιώνεσαι και όσο περνάει ο χρόνος θα δικαιώνεσαι συνέχεια. Είναι το μόνο που δεν πρέπει να σε προβληματίζει.

  Πρόσφατα πληροφορήθηκα από το στόμα πολιτικού αντιπάλου του Σαμαρά (δεν χαιρόταν καθόλου όταν μου το είπε) ότι "τον σπρώχνουν όσοι δεν θέλουν τον Τσίπρα και εμφανίζουν τη διακυβέρνησή του ως πολύ επιτυχημένη". Σώωωωπα.

  Αυτό και μόνον δείχνει όχι απλώς το μέγεθος της επιτυχίας της διακυβέρνησης Σαμαρά, αλλά και ότι σήμερα η μόνη εναλλακτική στην πολιτική Τσίπρα είναι η πολιτική Σαμαρά.

  Είναι αλήθεια ότι ο Τσίπρας νομίζει ότι μπορεί να μιμηθεί την πολιτική Σαμαρά και να επανακάμψει η οικονομία "από μόνη της". Αμ δε! Όταν καταλάβει ότι αυτό δεν γίνεται - όπως και όταν το καταλάβουν και οι του Καραμανλή - ότι αυτό λοιπόν δεν γίνεται από μόνο του, θα είναι αργά. Και γι' αυτούς και για τη χώρα.

  Όσο μεγαλύτερη ήταν η ατιμία που παίχτηκε εις βάρος του Σαμαρά και κυρίως εις βάρος της χώρας από τον τσιπρο-καραμανλισμό, τόσο μεγαλύτερη και ταχύτερη θα είναι η δικαίωση του Σαμαρά.

  Το κυριότερο είναι ότι σήμερα υπάρχει ένα ολόκληρο κοινωνικό και πολιτικό κίνημα που γεννήθηκε πάνω στην επιτυχία Σαμαρά. Δεν γιγαντώθηκε, διότι δεν πρόλαβαν να καταλάβουν πολλοί. Τώρα όμως με τον Τσίπρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι.

  Οι δεξιοί που στις αρχές του 2015 "βαρούσαν προσοχές στη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ" προφανώς κατάλαβαν ότι είναι ηλίθιοι. Και αν δεν το κατάλαβαν ακριβώς έτσι, τουλάχιστον το βούλωσαν τώρα.

  Οι υπόλοιποι θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα. Ο Αλέξης τα κάνει κάθε μέρα και πιο μούσκεμα. Όταν το "μούσκεμα" πιάσει τους ίδιους, τότε θα έρθουν και θα πουν κι αυτοί "μωρέ δίκιο είχε εκείνος ο Σαμαράς". Προς το παρόν τρώνε ακόμη το σανό του Αλέξη, όμως τα αποθέματα σανού μειώνονται δραματικά.

  Ζούμε το 2010-2011 σε fast forward. Εδώ η κατάρρευση του Τσίπρα θα έρθει πιο γρήγορα και πιο απότομα από του ΓΑΠ. Και θα είναι πιο εκκωφαντική. Όσο και εάν προσπαθεί να επιβάλει αδιόρατο ολοκληρωτισμό στο δημόσιο βίο, αυτό δεν θα τον ωφελήσει ιδιαίτερα. Θα ψάχνει ελικόπτερο να φύγει στο τέλος.

  Φαίνεται ότι υπάρχει στο διεθνές παρασκήνιο μεγάλη προσπάθεια να στηριχτεί πολιτικά ο Τσίπρας.

  Εμείς λοιπόν, αν είναι έτσι, θα πάμε να ψηφίσουμε Κυριάκο, όσο και αν θα πρέπει να κρατάμε τη μύτη μας ορισμένοι, αρκεί να μην του περάσει του Τσίπρα τίποτε.

  Η μόνη επιλογή του Κυριάκου θα είναι να συνεχίσει την πολιτική Σαμαρά.

  Αλλιώς θα είναι κι αυτός καταδικασμένος στην γρήγορη πολιτική αφάνεια.

 2. Ξενοφώντας avatar
  Ξενοφώντας 08/01/2016 21:18:24

  Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.
  Όπως στρώσαμε έτσι θα κοιμηθούμε.
  Άξια ών επράξαμεν απολαμβάνομεν.

 3. Επαρχιώτης avatar
  Επαρχιώτης 08/01/2016 22:23:51

  Αντώνη θα περάσουν πολλά χρόνια για τα επίπεδα του 2014. Γιατί άραγε........έγινε η μεγάλη συνωμοσία, ώστε να έρθει το ο αλέξης και να διαλύσει τα πάντα??? Όλοι θέλουμε απαντήσεις για το τι παίχτηκε μέσα και έξω από τη χώρα. Αλήθεια τι έχει να μας πει τώρα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ που ζήτησε την παραίτηση Σαμαρά και μάλιστα......έχει το θράσος να είναι ακόμη στη θέση του. Πόσο ξεσκαρτάρισμα χρειάζεται η Ν.Δ. από ρετάλια και καρεκλοκένταυρους και εύχομαι ο νέος πρόεδρος να το κάνει από τη Δευτέρα και χωρίς κανένα οίκτο............

 4. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 08/01/2016 22:25:54

  Ακριβώς όπως στρώσαμε ας κοιμηθούμε σαν λαός δηλαδή πόσο μοσχάρι πρέπει να είσαι για να τρως τον σανό πού σού σερβίρουν οι τσιπροκαμμενοι έλεος πια

 5. ΛΟΗΣ avatar
  ΛΟΗΣ 08/01/2016 22:46:32

  Όχι, δεν τους λυπάμαι τους Έλληνες. Δεν με συγκινούν ούτε οι μουρμούρες τους, ούτε τα κλαψουρίσματά τους, καθώς συνθλίβονται -και θα συνθλιβούν ακόμη περισσότερο τους προσεχείς μήνες- από τον θλιβερό θίασο των Τσιπρο-Καμμένων. Το ''ποτήρι'' του περυσινού Ιανουαρίου ΠΡΕΠΕΙ να το πιούν και ΘΑ το πιούν μέχρι τελευταίας σταγόνας, γιατί μόνο έτσι μπορούν να μάθουν πως τα πολιτικά εγκλήματα κάποτε τα πληρώνεις.
  Όπως πληρώνει με την δημόσια απαξίωση ο αρλεκίνος-πολιτικός Γιωργάκης Παπανδρέου,
  Όπως πληρώνει με την πολιτική ανυπαρξία, ο πεταμένος σαν τρίχα από το ζυμάρι ανεκδιήγητος μπαρμπα Φώτης,
  Όπως θα πληρώσει κάποια στιγμή κι ο ''κουρασμένος αναχωρητής της Ραφήνας'' που θεωρεί τη ΝΔ στοιχείο του προσωπικού του Ε9,
  Όπως θα πληρώσει, πιο ακριβά απ' όλους, ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών, ο πολιτικός τυχοδιώκτης Τσίπρας.
  Κι επειδή όλα εδώ πληρώνονται, θα πληρώσουν και οι Έλληνες, που αντί να παρακαλούν την πρωθυπουργική μακροημέρευση του Αντώνη Σαμάρα, προτίμησαν έναν άνθρωπο που τους κορόϊδευε κατάμουτρα και γκρέμισαν μέσα σε μια ημέρα (25/1/2015), όσα με κόπο, ιδρώτα, αίμα και δάκρυ είχαμε πετύχει μέσα σε δυόμιση χρόνια, χάρις την εμπνευσμένη ηγεσία του πλέον εργατικού και οραματιστή πρωθυπουργού των τελευταίων 40 ετών.
  Όχι, δεν τους λυπάμαι τους Έλληνες, ασχέτως εάν μαζί τους θα υποφέρουμε κι εμείς, που δεν φταίξαμε σε τίποτα. Πάρτε το σαν μια -ακόμη- θυσία εκ μέρους μας, που μάθαμε μια ζωή να κάνουμε θυσίες, για να έρχονται κάποια ψιμάρια και να καταστρέφουν τους κόπους μας. Που θα πάει όμως; Κάποτε θα μάθουν...

 6. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 08/01/2016 22:47:33

  Χάρμα ὀφθαλμῶν ἡ φωτογραφία τοῦ ἡγέτη ΑΣ!

  ᾿Ελπίζω καί εὔχομαι τήν ἐνεργό του συμμετοχή στήν διακυβέρνηση τῆς ἄμοιρης Πατρῖδας, θῦμα τῶν τσιπροκαμενοκαραμανλικῶν, ΧΘΕΣ.

 7. Dimitris avatar
  Dimitris 08/01/2016 23:32:43

  Αντώνη είσαι ο τελευταίος Πατριώτης Πολιτικός Πελλοπονήσιος και ο πλέον μανιακός δουλευταράς κ πανέξυπνος Πρωθυπουργός που θα μείνει στην ιστορία για το έργο του και όχι για τα ψέματά του αλλά ούτε κ για τις γνώσεις του στα Playstation.......

 8. Ιωάννης Κομνηνός avatar
  Ιωάννης Κομνηνός 09/01/2016 00:21:22

  Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί κρίνοντας τον Αντώνη Σαμαρά. Ορκισμένοι εχθροί, που ακόμα και σήμερα που η δικαίωση του βγάζει μάτια, εξακολουθούν να τον πολεμούν ασυνείδητα, πιστοί φίλοι που γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι ο τελευταίος των Μεγάλων πολιτικών αυτού του τόπου. Η πολιτική όπως λέει και ο αγαπημένος μου Άδωνις κρίνεται εκ του αποτελέσματος και τα νούμερα του Σαμαρά θα αποτελέσουν κομβικό σημείο αναφοράς και νοσταλγίας για τις επόμενες γεννιές. Διότι φίλοι μου δε θυμάμαι όσο ασχολούμαι με τα κοινά, σαν απλός παρατηρητής, άλλο Ηγέτη να αυτοθυσιάστηκε σε τέτοιο βαθμό και να αντέστρεψε τόσο καταλυτικά ένα τόσο αρνητικό κλίμα, γυρίζοντας πίσω την Πατρίδα κυριολεκτικά αιωρούμενη στο κενό. Παραμένει για μας που δε δεχόμαστε με τίποτα ότι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, τη κολοσιαίου μεγέθους εφεδρεία- ανάχωμα σε ό,τι πάει να στραβώσει στη Παράταξη μας....

 9. Νικ avatar
  Νικ 09/01/2016 02:52:54

  Όταν τα έλεγε ο Σαμαράς ότι θα συμβούν μερικοί ήθελαν άλλα....

  Ν

 10. Νικ avatar
  Νικ 09/01/2016 03:01:33

  Τώρα δεν μένει η πτώση της κυβέρνησης...

  Είναι ώρα να καταλάβουμε που ήμασταν και που μας έφτασαν!

  Κατάντια!

  Γερόντια στο δρόμο, ήμουν εκεί και τα έβλεπα!

  Το απόλυτο χάος ξύλο από τα ΜΑΤ σε ηλικιωμένους ανθρώπους!

  Κανένας σεβασμός στην τρίτη ηλικία.

  Ο Σαμαράς σεβάστηκε την τρίτη ηλικία...

  Δεν ταπείνωσε κανέναν!

  Γέροι άνθρωποι στο δρόμο να τους χτυπούν με ρίψει χημικών με εμάς να φωνάζουμε όχι στα ΜΑΤ είναι οι πατεράδες σας!!!

  Ντροπή, αίσχος.

  Πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία, σε όλα τα ραδιόφωνα, σε όλα τα σαιντ....

  Έρχονται.... εξελίξεις φίλοι μου.

 11. Ραβινος avatar
  Ραβινος 09/01/2016 09:08:29

  Τι να πει κανεις !Η δικαιωση του πολιτικου .Η αποδοχη του ανθρωπου .Η καταξιωση του ηγετη .Ολα τον χαρακτηριζουν και τον ανακηρυσσουν ως τον πρωτο των πρωτων της συγχρονης πολιτικης ιστοριας της Ελλαδας .Δεν ημουν μαζι του απο παληα .Εγινα συμμαχητης του συνειδητα με βαση τις αρχες και τα πιστευω του αλλα και τις αδιαμφισβητητες ικανοτητες του.Ενα λαθος του προσαπτω και το εχω γραψει και πει πολλες φορες .Βιαστηκε και παραιτηθηκε, αλλα ποτε δεν ειναι αργα.Οι παρεμβασεις του τωρα δεν ειναι τυχαιες .Απο την Δευτερα 11 Ιανουαριου 2016 ανατελει μια αλλη ημερα για μας και τον Αντωνη Σαμαρα .Ολα εξαρτωνται απο την αυριανη ψηφο.Καλο βολι.

 12. Ελενα Κανελλοπούλου avatar
  Ελενα Κανελλοπούλου 09/01/2016 11:43:17

  ..Φαίνεται ότι υπάρχει στο διεθνές παρασκήνιο μεγάλη προσπάθεια να στηριχτεί πολιτικά ο Τσίπρας.
  @ Διογένη αυτό είναι που φοβάμαι .Γιατι όλα αυτά συνδέονται με συμφέροντα οικονομικά .Θέλουν να "αδειάσουν" (έχει πολλά φιλέτα ακόμα) την Ελλάδα όπως έκαναν και με την Αργεντινή . O C.S Menem το 89 κατέβηκε με μια καμπάνια τόσο αριστερή όσο και του Τσίπρα για να εφαρμόσει μετά από λίγο την πιο νεοφιλελεύθερη πολιτική που υπήρχε εκείνη την εποχή ξεπουλώντας τα πάντα αντί πινακίου φακής , και το κυριότερο χωρις κανένα μηχανισμό ελέγχου , με υπουργό Οικονομικών στέλεχος του ΔΝΤ.Τα έζησα και φοβάμαι μην τα ξαναζήσω και εδώ (σας παραπέμπω στο χθεσινό σχόλιο μου για το ασφαλιστικό)

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Ελενα Κανελλοπούλου 10/01/2016 18:48:45

   Πολύ σωστή! Κομβικά σημεία του πόσο δίκιο έχεις για το σχέδιο που μοιάζει με της Αργεντικής:

   1) Το ξεπούλημα στα ξένα funds των τραπεζών χωρίς αντίτιμο ουσιαστικά (δώρο ήταν οι τιμές στις οποίες βρέθηκαν οι μετοχές μετά τη διάλυση των τραπεζών και τα capital controls) και το πέρασμα των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων στα "γεράκια"
   2) Η σκανδαλώδης μεταφορά των κοιτασμάτων και των εσόδων από αυτά στην εξυπηρέτηση του χρέους με το τρίτο απόλυτα προδοτικό μνημόνιο Τσίπρα ενώ επί Σαμαρά τα έσοδα από αυτά ήταν να πηγαίνουν στο ταμείο αλληλεγγύης γενεών για το ασφαλιστικό που δε θα είχε κανένα πρόβλημα σε 10 χρόνια από σήμερα αν τον άφηναν στην Κυβέρνηση μέχρι τέλους τετραετίας του.
   3) Το μεταναστευτικό που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη με το άνοιγμα των συνόρων μας από τους Συριζανέλ κατά παραγγελία του Σόρος του προστάτη των λαθρεμπόρων.

   Αν προσθέσουμε τις αλλαγές προς τα πίσω στην παιδεία, την αλλαγή των βιβλίων ιστορίας, τα νομοθετήματα ενάντια στα ήθη μας, τους διορισμούς φίλων και συγγενών, κλπ, η Ελλάς διαλύεται.

   Που είναι οι μεγάλοι πατριώτες που ήταν κάθε μέρα στο Σύνταγμα το 2010 και έλεγαν για κρεμάλες τώρα που πράγματι υλοποιείται Η εθνική προδοσία σε όλα τα θέματα ενώ τότε απλά σχεδιαζόταν ο τρόπος από τον ΓΑΠ και απετράπη από Σαμαρά και Βενιζέλο;

 13. Αναστασιος avatar
  Αναστασιος 10/01/2016 14:17:44

  Παμε μπροστά με Κυριάκο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.