Ρουβίκωνας: Εμείς πήγαμε στο γραφείο του Κατσίκη
27/06/2018 18:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ρουβίκωνας: Εμείς πήγαμε στο γραφείο του Κατσίκη

Με κείμενό του ο Ρουβίκωνας υποστηρίζει ότι το πρωί πήγε για καταδρομική επίθεση στα γραφεία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη.

«Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο.Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές», αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος βλέπει ο Πάνος Καμμένος και ζητεί παρέμβαση εισαγγελέα

Tην παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για το αδίκημα των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος ζητεί με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1, κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. Όλα έχουν ένα όριο» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Twitter, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Δύο άνδρες, επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας, καταγγέλλουν οι συνεργάτες του οι οποίοι όπως είπαν πρόλαβαν και αντέδρασαν άμεσα, με συνέπεια να τους αποτρέψουν.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του βουλευτή: μια γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και άνοιξαν την πόρτα. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν οι δύο άγνωστοι.

Αυτοί άρχισαν να εκτοξεύουν απειλές κατά του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κι αποχώρησαν, χωρίς να πειράξουν το παραμικρό στο γραφείο.

Κατσίκης: Αμφισβητώ την ταυτότητα των δραστών

Από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κωνσταντίνος Κατσίκης, αναφέρθηκε στην απόπειρα εισβολής στο γραφείο του επισημαίνοντας πως προβληματίζεται και αμφισβητεί την ταυτότητα των δραστών.

Στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο κ. Κατσίκης ζήτησε συγγνώμη επειδή άργησε να παραβρεθεί και στη συνέχεια αμφισβήτησε πως την επίθεση στο γραφείο του πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας.

«Συγγνώμη που άργησα, αλλά είχα να αντιμετωπίσω μια αποτυχημένη επίθεση κακοποιών στοιχείων» είπε ο κ. Κατσίκης και την χαρακτήρισε «άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια». Αναφερόμενος στο κείμενο ανάληψης ευθύνης από τον Ρουβίκωνα το χαρακτήρισε «κακέκτυπο προηγούμενων τρομοκρατικών οργανώσεων».

«Προβληματίζομαι και αμφισβητώ την ταυτότητά τους, όταν μπορώ να απαντήσω από ποιόν και πότε, τότε θα σας το πω» πρόσθεσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και κατέληξε αφήνοντας υπονοούμενα: «Κάντε λίγο υπομονή να δούμε αν είναι ο Ρουβίκωνας κι αν κάποιοι έμαθαν καλά το μάθημά τους από το φροντιστήριο που τους έγινε».

Επίσης,λίγο μετά την ανάληψη ευθύνης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, επανήλθε με νέο Tweet. «Όποιος φοράει κουκούλα όπου και αν ανήκει όταν εκφοβίζει εκλεγμένους συμμετέχει σε προπαρασκευαστικές πράξεις κατα του πολιτεύματος όπως λέει και ο Λαός μας» ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Καμία δε φορά και εισπράττει …», έγραψε ο κ. Καμμένος.

Panos Kammenos@PanosKammenos

Όποιος φοράει κουκούλα όπου και αν ανήκει όταν εκφοβίζει εκλεγμένους συμμετέχει σε προπαρασκευαστικές πράξεις κατα του πολιτεύματος όπως λέει και ο Λαός μας» ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Καμία δε φορά και εισπράττει ....

Πηγή:eleftherostypos.gr