Ράπισμα Μητσοτάκη σε Τσίπρα για την διαστρέβλωση των δηλώσεων Πάιατ
27/02/2018 12:28
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ράπισμα Μητσοτάκη σε Τσίπρα για την διαστρέβλωση των δηλώσεων Πάιατ

Έχουν πανικοβληθεί τόσο πολύ από την κατάρρευση της σκευωρίας της Novartis που τους γυρίζει μπούμερανγκ, που έφτασαν στο σημείο να διαστρεβλώσουν τις δηλώσεις του αμερικανού πρέσβη, ο οποίος κατά την χθεσινή συνάντησή του με τον Κ. Μητσοτάκη ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς.

Οι γνωστοί γκεμπελίσκοι όμως σε αγαστή συνεργασία με τα συριζοτρόλια επιχείρησαν να παραποιήσουν τα όσα είπε ο Τζέφρι Πάιατ.

Η… χαρά της προβοκάτσιας, ωστόσο, δεν κράτησε ούτε 24 ώρες καθώς η ΝΔ με μία αποστομωτική απάντηση αποκαθιστά την αλήθεια αποκαλύπτοντας για μία ακόμη φορά τα χαλκεία των υπογείων του Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στη χθεσινή συνάντηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρέσβη των Η.Π.Α., η οποία έγινε με πρωτοβουλία του τελευταίου, ο κ. Geoffrey R. Pyatt άνοιξε μόνος του τη συζήτηση για τη Novartis και είπε, επί λέξει, στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι στις έρευνες που έχει πραγματοποιήσει το FBI για την υπόθεση Novartis δεν εμπλέκεται κανένας Έλληνας πολιτικός. Του τόνισε, επίσης, ότι ακόμη και η εν εξελίξει έρευνα του FBI δεν σχετίζεται με Έλληνες πολιτικούς, καθώς επικεντρώνεται σε παραβιάσεις της αμερικανικής νομοθεσίας και ότι η αμερικανική πλευρά δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε ανάμιξή της στις αντίστοιχες έρευνες που διεξάγει η ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς αυτές αφορούν την ενδεχόμενη παραβίασης της ελληνικής έννομης τάξης.

Μετά τη συνάντησή τους οι κ. Μητσοτάκης και Pyatt συμφώνησαν να εκδοθεί μια ανακοίνωση που να περιλαμβάνει και την κάτωθι δήλωση του Πρέσβη, η οποία μέσω των επιτελείων τους συντάχθηκε γραπτώς και στα ελληνικά και στα αγγλικά, ως είθισται, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρερμηνεία. “Η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς”.

Aυτή είναι η δήλωση που είχε το θράσος να αμφισβητήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Δημ. Τζανακόπουλος και στη συνέχεια μέσω διαρροών του και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, παρά το γεγονός ότι την αναπαρήγαγε δημοσίως ο κ. Pyatt μέσω Twitter.

Αυτά είναι τα δεδομένα και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιος ενημερώνει υπεύθυνα τους πολίτες και ποιος προσπαθεί να τους χειραγωγήσει για να στοιχειοθετήσει μια αστήρικτη σκευωρία κατά των πολιτικών του αντιπάλων».

Αναμένουμε με…. καρτερικότητα τα νέα ψέματα του Μαξίμου.

Στο μεταξύ συνιστούμε εγκράτεια και ψυχραιμία στα συριζοτρόλια. Δεν αξίζει να εκτίθενται για 60 λεπτά.