Πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί της Ε. Αυλωνίτου για τον πρόεδρο της ΝΔ
09/08/2018 13:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί της Ε. Αυλωνίτου για τον πρόεδρο της ΝΔ

Με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Συγκεκριμένα, και μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ, σε συζήτηση που είχε με τον βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο αναφορικά με προηγούμενη δήλωσή της ότι οι άνθρωποι πέθαναν στις πυρκαγιές επειδή δεν ήταν εκπαιδευμένοι, η Ε. Αυλωνίτου απάντησε λέγοντας "στα πλαίσια της π@π@ριας που είπε ο Μητσοτάκης".

Η αναφορά της με τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε ως σχόλιο για τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Κ. Μητσοτάκης και ανέφερε πως οι άνθρωποι στο Μάτι δεν είχαν ενημερωθεί ούτε για τα βασικά

Για χυδαιότητα κάνει λόγο από την πλευρά της η ΝΔ, σημειώνοντας ότι "δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της".

"Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την Κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα", αναφέρει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ

Την αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις της κας Αυλωνίτου εκφράζει εξάλλου σε μήνυμα της στο twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Ράνια Σβίγκου@rania_sv

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινη προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνιτου για τον Κ. Μητσοτάκη . Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση.

Απόπειρα ανασκευής

Τη λύπη της για τις "ατυχείς", όπως τις χαρακτηρίζει, εκφράσεις που χρησιμοποίησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε εξάλλου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την αποδοκιμασία από το κόμμα της, με ανάρτησή της στο Facebook.

"Λυπάμαι βαθύτατα για τις ατυχείς εκφράσεις, που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους μου σε τηλεοπτική εκπομπή, ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης", έγραψε η Ελένη Αυλωνίτου.

Πηγή: capital.gr