«Προδότη για 30 αργύρια πουλήσατε την Μακεδονία» – Αγρια υποδοχή του Κουρουμπλή στις Σέρρες [βίντεο]
29/06/2018 15:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Προδότη για 30 αργύρια πουλήσατε την Μακεδονία» – Αγρια υποδοχή του Κουρουμπλή στις Σέρρες [βίντεο]

Αποδοκιμάστηκε άγρια από το συγκεντρωμένο πλήθος ο υπουργός ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής στις Σέρρες.

Ο υπουργός που έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης αποδοκιμάστηκε έντονα από τους κατοίκους που τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις. Κάποιοι τον έφτυσαν και οι περισσότεροι άρχισαν να βρίζουν για τη συμφωνία των Πρεσπών

«Προδότη για 30 αργύρια πουλήσατε τη Μακεδονία» του φώναξαν κάποιοι με τον κ. Κουρουμπλή να μην απαντά.


Κουρουμπλής για την επίθεση στις Σέρρες: Όλοι είμαστε πατριώτες

«Ολοι είμαστε πατριώτες. Κανένας δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο πατριώτης από τον άλλον» ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τους κατοίκους των Σερρών με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Ολοι αγαπούμε την πατρίδα και πιστεύω ότι αυτός ο πατριωτισμός έχει μέσα του το στοιχείο της ειρηνικής συνύπαρξης με όλους τους λαούς. Θέλω να πω, ότι σε μία τέτοια προσπάθεια χρειάζεται νηφαλιότητα, σωφροσύνη και ψυχραιμία» σημείωσε ο υπουργός και πρόσθεσε:

«Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε όλη αυτή την πορεία και να βρεθεί ο τόπος στο ξέφωτο αυτών των δεινών και μεγάλων προβλημάτων που βρέθηκε τα τελευταία χρόνια».

«Σε ότι αφορά το Μακεδονικό νομίζω ότι η συμφωνία αυτή δίνει πάρα πολλά στοιχεία, τα οποία διεκδικούσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Αποκόπτει όλους αυτούς τους ανθρώπους που θεωρούσαν ότι ήταν απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου, από την αρχαία σκέψη, τον αρχαίο πολιτισμό, την αρχαία ελληνική γλώσσα. Τους αποκόπτει από τους ζητήματα του αλυτρωτισμού. Καθιερώνει και διεθνοποιεί τα ζητήματα της Ελλάδος» υπογράμμισε ο κ. Κουρουμπλής.

Πηγή: eftherostypos.gr