Πολύ αργά για δάκρυα κύριε Τζιτζικώστα
18/11/2015 23:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πολύ αργά για δάκρυα κύριε Τζιτζικώστα

«Ο Σαμαράς παρέλαβε χάος και παρέδωσε την χώρα σε καλύτερη κατάσταση. Ως αρχηγός της ΝΔ, θα δουλέψω για τη δικαίωση του Σαμαρά». Όχι, δεν τα λέμε εμείς αυτά από το... σαμαρικό Antinews. Δεν τα λέει κάποιος πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά.

Δεν τα λέει ούτε καν κάποιος που ξαφνικά είδε το φως το αληθινό καταλαβαίνοντας ότι με τον Τσίπρα πάμε σύντομα για φούντο.

Τα λέει ο Απόστολος ο οποίος μετά τη φόρμα που έβαλε έγινε άλλος άνθρωπος. Πλήρης μετάλλαξη. Ούτε εξωγήινος να ήταν που πήρε τη μορφή άλλου ανθρώπου.

Μα καλά αυτός δεν έλεγε ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον Σαμαρά; Αυτός δεν έλεγε ότι με την κυβέρνηση Σαμαρά η ΝΔ είχε χάσει τον προσανατολισμό της;

Δεν έλεγε όταν τον ρωτούσαν για τη σχέση του με τον Σαμαρά: «Αυτά είναι αστεία πράγματα. Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι αν κάποιος συγκρούστηκε με τις πολιτικές του κ. Σαμαρά και με τον ίδιο προσωπικά, όταν χρειάστηκε, αυτός ήμουν εγώ»;

Αυτός δεν στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ ίσως περισσότερο κι από τους Συριζαίους; Κι αυτός δεν έπαιξε προσωπικό παιχνίδι στην Περιφέρεια αν και ουσιαστικά διορισμένος από τον Σαμαρά;

Όχι, λοιπόν, να γίνεται τώρα όψιμος Σαμαρικός. Από που κι ως που ο Τζιτζικώστας να προσφέρει γη και ύδωρ για λίγη... σαμαρική αγάπη;

Ο λόγος είναι απλός. Λίγο μυαλό να έχεις, λίγη έρευνα να κάνεις, πέντε Νεοδημοκράτες να ρωτήσεις και θα σου πουν ότι το... μοντελάκι με τις φόρμες δεν μπορούν να τον δουν ως ηγέτη της δεξιάς παράταξης. Ούτε βεβαίως και αναγεννητή χωρίς όραμα, ιδέες ή τουλάχιστον πολιτική κρίση. Βλέπει η παράταξη του Τζιτζικώστα ότι οι βέροι νεοδημοκράτες πηγαίνουν... σφαίρα προς τον Άδωνι, βλέπει ότι αυτοί που έσωσαν τη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια, οι Σαμαρικοί δηλαδή, ακούνε τον Απόστολο και... φτύνουν στον κόρφο τους και τι κάνουν; Μια μεγαλειώδη «κωλοτούμπα» για να μη χάσουν αυτούς που τρέχουν να ψηφίσουν Γεωργιάδη και αποφάσισαν να γίνουν τώρα στα τελευταία Σαμαρικοί μπας και περάσουν στο δεύτερο γύρο.

Αμ κάποιος πρέπει να τους πει ότι αυτή δεν είναι τακτική σοβαρού υποψηφίου. Αν ήθελαν τη στήριξη του Σαμαρά έπρεπε να αποδείξουν ότι ξέρουν να σέβονται την αξία και την προσφορά. Και δεν ταιριάζει σε υποψήφιο για την αρχηγία της ΝΔ να κάνει κωλοτούμπες λες και είναι ο Ιωάννης Μελισσανίδης την εποχή που ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πολύ αργά για δάκρυα κύριε Τζιτζικώστα. Αν είχες στηρίξει τον Σαμαρά από την αρχή, αν δεν βολόδερνες από το ένα τζάκι στο άλλο κι αν δεν είχες κάνει το λάθος να προσβάλλεις τη νοημοσύνη του κάθε Νεοδημοκράτη ίσως να έβγαινες αρχηγός. Τώρα... ούτε κλητήρας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κωνσταντίνος Καραμανλής avatar
  Κωνσταντίνος Καραμανλής 18/11/2015 23:46:23

  Μία με τον Βορίδη, την άλλη που τον έλεγε "τηλεμαϊντανό" (όταν ο Άδωνις ως Υπουργός του Σαμαρά είχε κάνει μαζί με τον Κυριάκο, τον άλλο μεταρρυθμιστή, τις περισσότερες μεταρρυθμίσεις, ενώ ο Τζιτζικώστας ούτε καν υπερασπιζόταν τον Σαμαρά), τώρα με την κωλοτούμπα για τον Σαμαρά, δείχνει ότι κύριος αντιπαλός του είναι ο Άδωνις και προσπαθεί να τον πλήξει. Αν ο Άδωνις είναι στο 6% όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις (που έπεσαν μέσα και στο δημοψήφισμα και στις εκλογές...), γιατί να μπει σε όλο αυτόν τον κόπο;

  Πάντως, αν κάποιοι Σαμαρικοί γίνουν ξαφνικά ξανά υποστηρικτές του Τζιτζικώστα, θα είναι άξιοι της τύχης τους. Ο Άδωνις υπερασπίστηκε τον Σαμαρά απο το 2012 μέχρι τώρα, που ξέρουμε ότι σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης είναι αντιδημοφιλής (άδικα) και δεν τον πρόδωσε για να πάρει ψήφους. Άρα ψήφος στον Άδωνι, όχι στον GGκώστα.

 2. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 19/11/2015 00:08:19

  ῾Ο χαριτωμένος ᾿Απόστολος πρέπει νά ἐνηληκιωθῆ λιγουλάκι ἀκόμα. Μοῦ θυμίζει τήν 4χρονη ἐγγονή μου πού ἄλλα μοῦ λέει τό πρωί, ἄλλα τό μεσημέρι καί ἄλλα τό βράδυ! :)

 3. Ηλιοποτης avatar
  Ηλιοποτης 19/11/2015 00:26:01

  Δεν θεωρώ τον κύριο αυτό , πρόσωπο περισπούδαστο η έστω κομιστή κάποιας νέας ιδέας
  στην πολιτική μας ζωή , ώστε να με απασχολεί ιδιαίτερα η άποψή του για τον Σαμαρά.
  Ας όψονται όσοι μάταια πασχίζουν να μετατρέψουν ένα μηδενικό σε νεοδημοκρατική οντότητα.
  Ξιφομαχούν με τον αέρα...

 4. Vassilis avatar
  Vassilis 19/11/2015 01:07:22

  Ο Σαμαράς παράλαβε χάος και παρέδωσε την χώρα σε καλύτερη κατάσταση.....

  TI ΛΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ....ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

 5. frixos avatar
  frixos 19/11/2015 08:06:34

  Βρε Απόστολε,ξεκαβαλίκεψε από το καλάμι μην πέσεις και χτυπήσεις !!! Τα νεανικά τραύματα δεν επουλώνονται εύκολα, αφήνουν κουσούρια!!!!

 6. Ισόνομος πολίτης avatar
  Ισόνομος πολίτης 19/11/2015 08:22:49

  Θέλω να πιστεύω (χωρίς να ανήκω στην Ν.Δ) ότι ο Σαμαράς έφυγε πικραμένος από την άγνοια και την ελαφρότητα του μέσου Έλληνα πολίτη (και ιδιαίτερα μεγάλου μέρους ομοϊδεατών) με τις τότε επιλογές του (25η Ιανουαρίου, νόθου και καταχρηστικού δημοψηφίσματος κλπ).
  Είναι μια αδιαφιλονίκητα μαχητική και αδέσμευτη (μέσα - έξω) πολιτική προσωπικότητα ο Αντώνης Σαμαράς, που σαν μεγάλη εθνική εφεδρεία, δίνει σε όλους μας κουράγιο, προσμονή και ελπίδα, πως όσο άσχημα και αν πάνε τα πράγματα στη Χώρα, πάντα θα είναι παρών για την διάσωση και την ορθολογική τους επαναφορά.

  Τα πράγματα είναι καθαρά και ξάστερα!!

 7. Αργόστροφος avatar
  Αργόστροφος 19/11/2015 10:41:32

  Μία φορά αχάριστος, για πάντα αχάριστος!
  Μην παρασύρεστε από την ''ξαφνική αγάπη'' αυτού του ανθρώπου προς τον Σαμαρά. Μην κάνει το λάθος κάποιος και τον πιστέψει. Ο λύκος δεν αλλάζει προβιά!
  Θα δείτε μετά τις εκλογές το πραγματικό του πρόσωπο, όταν θα επιστρέψει εκεί που σχεδόν τον διόρισε ο Σαμαράς.
  Θα δείτε το ποιόν του ''πολιτικού ανδρός'' (?) και το μένος που θα βγάλει προς όλους τους Σαμαρικούς.
  Να μου το θυμηθείτε.

  Άδωνι την Κυριακή με τη συνείδηση μας ήσυχη!

 8. x avatar
  x 19/11/2015 11:41:44

  ο ανθρωπος ειναι ψετοεξυπνακιας ,κοινως ντεν.... ξεγανωτος

 9. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ avatar
  ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ 19/11/2015 11:49:42

  Αποστόλη παιδί μου να το κοιτάξεις αυτό, το είχε κι ένας φίλος μου, ο Δρ. Τζέκυλ

 10. RENA avatar
  RENA 20/11/2015 00:08:42

  Όταν αποφασίσεις Αποστόλη να πλεύσεις σε μια βάρκα με τιμόνι στα χέρια σου και με ξεκάθαρη πορεία πες το και σεμας...Αν και την ιστορία δεν μπορείς να την αλλάξεις....#V#

 11. Περικλής avatar
  Περικλής 20/11/2015 11:44:39

  ποιά μάχη έδωσε ο Τζιτζικώστας από τη θεσμική θέση του Περιφερειάρχη όταν επιχειρήθηκε η έξοδος της χώρας μας από το Ευρώ και την Ευρωπαική Ενωση; τί θα του αναγνωρίσουν οι ψηφοφόροι; (δεν είμαι στο κόμμα σας, είμαι απλά φιλοευρωπαίος δημοκρατικός πολίτης και εξοργίζομαι από την ανυπαρξία ηγετών και θεσμών που θα μπορούσαν να ανατπύξουν και πάλι τη χώρα).

 12. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 20/11/2015 15:01:11

  οι ψηφοφοροι που προτιμουν τζιτζικωστα αμφιβαλλω αν θα πανε καν να τον ψηφισουν..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.