Πολιτικός «σεισμός» με την επιλογή Κουβέλη στον ανασχηματισμό [εικόνες]
28/02/2018 21:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πολιτικός «σεισμός» με την επιλογή Κουβέλη στον ανασχηματισμό [εικόνες]

Tις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ιδιαίτερα τη τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο Φώτης Κουβέλης στην Κυβέρνηση…. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο twitter.

Άδωνις Γεωργιάδης✔@AdonisGeorgiadi

Ο Φώτης Κουβέλης στην Κυβέρνηση....Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη...

Για τον «τελευταίο ανασχηματισμό» του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Αναφορικά με την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση τονίζει δεικτικά: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη». «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του» ανέφερε η Μαρία Σπυράκη και συνέχισε: «Αν μην τι άλλο, o κ. Τσίπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Επίσης η ομάδα αλήθειας αναφέρθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις του Πανου Καμμένου για τον κ. Κουβέλη:

Ομάδα Αλήθειας@omadaalithias

Ανεπανάληπτο!
"Πατερίτσα και άρχοντα των μαξιλαριών" έλεγε ο Καμμένος τον Κουβέλη.
Τώρα τον έβαλε ο Τσίπρας αναπληρωτή Υπουργό στο Άμυνας μαζί του!https://youtu.be/wWpxIHoQJvI

Ανακοίνωση εξέδωσε η Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή την είσοδο – έκπληξη του Φώτη Κουβέλη στη νέα κυβέρνηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: Ο ανασχηματισμός της επιδότησης ενοικίου, οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου, τον κ. Φώτη Κουβέλη.

ΠΑΣΟΚ@pasok

Ο ανασχηματισμός της επιδότησης ενοικίου, οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου, τον κ. Φώτη Κουβέλη.

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση το Ποτάμι σχολιάζει τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και την είσοδο του Φώτη Κουβέλη, στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας. «Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εφεδρείες» αναφέρει το Ποτάμι και προσθέτει: «Με τον κ.Κουβέλη αναπληρωτή του κ.Καμμένου, η κυβέρνηση της ιδεοληπτικής αριστεράς και της ψεκασμένης δεξιάς, αποκτά νέα δυναμική».

Για «ανασχηματισμό αδιεξόδου» κάνει λόγο η Ενωση Κεντρώων σημειώνοντας ότι «πιθανότατα είναι και ο τελευταίος». «Ανασχηματισμός αδιεξόδου, χωρίς προοπτική για τη χώρα. Πιθανότατα και ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν από τις επικείμενες εκλογές» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Ενωση Κεντρώων.

eleftherostypos.gr