Πολιτική χυλόπιτα στην Κατερίνα Παπακώστα από Θεοχάρη και Καμμένο
28/06/2018 21:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πολιτική χυλόπιτα στην Κατερίνα Παπακώστα από Θεοχάρη και Καμμένο

Tη δημιουργία ενός κόμματος ανεξάρτητων βουλευτών επεδίωξε η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα, επιδιώκοντας οι 10 ανεξάρτητοι, πλέον, βουλευτές να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική ομάδα ωστόσο «έφαγε πόρτα» τόσο από τον Χάρη Θεοχάρη όσο και από τον Δημήτρη Καμμένο.

Το σχέδιο της Κατερίνας Παπακώστα, η οποία φέρεται να είχε αποστείλει και σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, βυθίστηκε αμέσως από τον Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος δήλωσε πως «δε θα έδινα ποτέ τη συναίνεσή μου, ούτε θα συμμετείχα σε Κοινοβουλευτική ομάδα, στην οποία μέλη θα ήταν υπόδικοι βουλευτές, που δεν διστάζουν να επιβουλευτούν τη Δημοκρατία. Το θεωρώ το ελάχιστο χρέος μου απέναντι στον όρκο πίστης που έδωσα προς το Σύνταγμα».

Στην πρωτοβουλία της Κατερίνας Παπακώστα απάντησε όμως και Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος τονίζει:

«Σχετικά με την επιστολή που απεστάλη από την ανεξάρτητη Βουλευτή κα. Κατερίνα Παπακώστα, την ύπαρξη της οποίας πληροφορήθηκα από τα μέσα, θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι δεν έχω λάβει καμία επίσημη ενημέρωση. Για το λόγο αυτό με επιστολή μου προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκο Βούτση, με αριθμό πρωτοκόλλου 2972, ζήτησα την κοινοποίηση της εν λόγω επιστολής ώστε να ενημερωθώ και επίσημα για το περιεχόμενο της. Ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου με όρκο και πίστη στο Σύνταγμα και με βασικό καθήκον να προασπίσω τη Δημοκρατία μας και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, δηλώνω ότι δεν πρόκειται να συμμετέχω και να συνυπάρχω σε καμία κοινοβουλευτική ομάδα στην οποία δυνητικά θα συμμετέχουν πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής».

eleftherostypos.gr