Ποιούν τη νήσσα… για τον Πετσίτη
01/04/2019 15:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιούν τη νήσσα… για τον Πετσίτη

«Ο κ. Πετσίτης έκανε τις δικές του επιλογές και τράβηξε το δικό του δρόμο, από ένα σημείο και μετά υπάρχει ατομική ευθύνη και όλα θα ελεγχθούν, σχετίστηκε με επιχειρήσεις με τις οποίες η κυβέρνηση συγκρούστηκε ανοιχτά. Η είδηση που δημοσιοποιήθηκε είναι απολύτως ψευδής. Ο φιλικός τύπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παράγει περισσότερα fake news απ όσα μπορεί να καταναλώσει η ΝΔ. Η κα Κωνσταντοπούλου σιγοντάρει για δικούς της λόγους τη σκανδαλολογία της ΝΔ».

Αυτά δήλωσε ανερυθρίαστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά από τον σάλο που ξέσπασε λόγω των νέων αποκαλύψεων για την αδικαιολόγητα χλιδάτη ζωή του Πετσίτη γνωστού κι ως «Μανόλο του Παππά».

Τι μας λέει δηλαδή εμμέσως ο κύριος Τζανακόπουλος;

Ότι στην αρχή ο Πετσίτης ήταν μαζί τους, αλλά όταν κατάλαβαν το ποιόν του ανδρός του είπαν να… τραβήξει τον δικό του δρόμο ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

Μάλιστα…

Προφανώς, με το όψιμο άδειασμα στον Πετσίτη θεωρούν ότι καθάρισαν και με αυτή την υπόθεση που τάραξε συθέμελα το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

Προφανώς, ο Πετσίτης ψευδόμενος μπαινόβγαινε στη ΔΕΠΑ ως εκπρόσωπος του Μαξίμου.

Προφανώς, τυχαία πλούτισε επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς, λόγω της επιχειρηματικής του δεινότητας υπήρξαν οι συναλλαγές με κυπριακές offshore που αγγίζουν άτομα με τα οποία οι συριζαίοι πήγαιναν στην Βενεζουέλα δήθεν για να προσκαλέσουν επενδυτές στην Ελλάδα.

Προφανώς, η περίεργη παραίτηση διευθυντή της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες που ερευνούσε το σκάνδαλο ΔΕΠΑ - Λαυρεντιάδη στο οποίο εμπλέκεται ο «Μανόλο του Παππά», αποτελεί σύμπτωση.

Προφανώς, πάλι έπεσε θύμα συμφερόντων η άδολη και αγνή κυβέρνηση της αριστεράς.

Αχ... τα καημένα τα παιδιά...

Δεν πειράζει όμως... ουδέν κακό αμιγές καλού.

Είμαστε σίγουροι ότι θα βρουν συμπόνια στην αγκαλιά του Κόκκαλη και θα ξεπεράσουν κι αυτή την πλεκτάνη που στήθηκε στα υπόγεια της Πειραιώς.

Α, ξεχάσαμε, έχουν για σύμμαχο και την σκευωρία της Novartis, της οποίας η τελική πράξη, όπως πρώτοι αποκαλύψαμε, αναμένεται να παιχτεί λίαν συντόμως.

Μανούλες στον αντιπερισπασμό… τα συντρόφια!