Πλεύση Ελευθερίας: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσίασε το κόμμα της - "Στα χαρακώματα εναντίον του απολυταρχικού καθεστώτος"
19/04/2016 21:18
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πλεύση Ελευθερίας: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσίασε το κόμμα της - "Στα χαρακώματα εναντίον του απολυταρχικού καθεστώτος"

Το νέο της κόμμα, με όνομα «Πλεύση Ελευθερίας», παρουσιάζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Κωνσταντοπούλου προσήλθε στο χώρο λίγο πριν τις 19:50, κρατώντας μια ανθοδέσμη στα χέρια της και υπό τους ήχους του «People have the power» της Πάτι Σμιθ.

Το «παρών» στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου κόμματος δίνουν πολλοί νέοι άνθρωποι, καθώς και προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού και του θεάτρου, όπως ο Χάρης Σιώζος, η Βάσια Παναγοπούλου, η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Σταθάς, η Ραχήλ Μακρή, η Νάντια Βαλαβάνη, η Αγλαΐα Κυρίτση, αλλά και η ακτιβίστρια που πέταξε την κότα στο Μέγαρο Μαξίμου, Αυγή Βουτσινά.

Έπειτα από τους πρώτους χαιρετισμούς που απευθύνθηκαν στην εκδήλωση, στο βήμα ανέβηκε, στις 20:27, η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι το νέο κόμμα-κίνημα στρέφεται κατά της ολιγαρχίας, ξεκινώντας έναν αγώνα εναντίον ενός απολυταρχικού καθεστώτος και ενός συστήματος διαπλοκής, που, όπως είπε, χρησιμοποιεί την μιντιακή προπαγάνδα, για να διαιωνίζεται.

Παράλληλα, επέμεινε σε βασικές αρχές που, ως γνωστόν, διέπουν την πολιτική της φιλοσοφία, όπως η απαλλαγή από το καθεστώς των Μνημονίων, αλλά και η διαγραφή του επονείδιστου χρέους.

e-typos.com