Πλακιωτάκης: Θα ολοκληρωθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία στη ΝΔ
12/12/2015 17:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πλακιωτάκης: Θα ολοκληρωθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία στη ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης συναντήθηκε με τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πρόκειται για την καθιερωμένη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τον αγώνα τους για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές, ανέφερε πως ένα ατυχές γεγονός δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθούν στις 22 Νοέμβριου και αυτό έπληξε την εικόνα και το κύρος της παράταξης και πλήγωσε τους φίλους της ΝΔ. Προσέθεσε ότι ανέλαβε σε μια δύσκολη συγκυρία, με στόχο να συντονίσει τις εσωκομματικές διαδικασίες και ταυτόχρονα όμως να εκπληρώσει άρτια τον θεσμικό του ρόλο.

Τόνισε ότι πρωταρχικό του μέλημα είναι η διατήρηση της ενότητας και η προσπάθεια του να λειτουργήσει συνθετικά ώστε να διασφαλίσει την εσωκομματική ηρεμία.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) και όλα τα κομματικά στελέχη, και πιστεύει ότι έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή η διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου.

Δήλωσε βέβαιος ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί ομαλά και η ΝΔ συντεταγμένα θα προχωρήσει στην επόμενη μέρα, και απεύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής προκειμένου όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «να κάνουμε όλοι μαζί πιο μεγάλη και πιο δυνατή τη ΝΔ».

Επιπλέον, μιλώντας για το σύμφωνο συμβίωσης, επισήμανε ότι το πολιτικό σύστημα δεν θα πρέπει να εθελοτυφλεί, σημείωσε ότι σέβεται τις ενστάσεις κάποιων, αλλά τόνισε πως είναι καιρός πλέον να αντιμετωπιστεί μια κοινωνική πραγματικότητα. Ο κ. Πλακιωτάκης πρόσθεσε πως είναι ανάγκη να σεβαστούμε τις προσωπικές επιλογές κάθε ατόμου και τα προσωπικά του δικαιώματα, και τόνισε ότι πρέπει να αναπροσαρμόσουμε το θεσμικό μας πλαίσιο ώστε να αναγνωρίσουμε στα άτομα αυτά ασφαλιστικά, φορολογικά, κληρονομικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Συμπλήρωσε, τέλος, πως υπάρχει ανάγκη εναρμόνισης της χώρας μας με το ευρωπαϊκό δίκαιο.

Η συνάντηση του πρόεδρου της ΝΔ με τους δημοσιογράφους έγινε σήμερα διότι την προσεχή εβδομάδα ο κ. Πλακιωτάκης θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ιεραξ avatar
    ιεραξ 12/12/2015 23:09:52

    ΄΄πρέπει να αναπροσαρμόσουμε το θεσμικό μας πλαίσιο ώστε να αναγνωρίσουμε στα άτομα αυτά ασφαλιστικά, φορολογικά, κληρονομικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα΄΄...

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ κ Πλακιωτάκη. Επί τέλους δικαίωση στις αξύριστες χήρες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.