Παραιτήθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης από τον συνδυασμό του Γ. Μώραλη
13/03/2019 20:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραιτήθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης από τον συνδυασμό του Γ. Μώραλη

Την παραίτησή του από τον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής" του Γιάννη Μώραλη ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Πέτρος Κόκκαλης.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του συνδυασμού ο οποίος καλούσε τον κ. Κόκκαλη να παραιτηθεί αν ισχύουν οι φήμες ότι θα συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός "Πειραιάς Νικητής" ανέφερε: "Δημοσιεύματα φέρνουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τον κύριο Κόκκαλη αν πράγματι είναι αυτή η επιλογή του, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής", καθώς είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού".

Η παραίτηση του κ. Κόκκαλη μέσω facebook

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κόκκαλης:

"Το γεγονός ότι ο "Πειραιάς Νικητής", παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό "Πειραιά Νικητή" αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.
Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Συμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων".

Πηγή:capital.gr