Παραιτήθηκε η Παπακώστα λόγω απειλών- Δεν έγινε δεκτή από Τσίπρα
16/01/2019 12:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραιτήθηκε η Παπακώστα λόγω απειλών- Δεν έγινε δεκτή από Τσίπρα

Την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα υπέβαλε προχθές σύμφωνα με πληροφορίες η Κ. Παπακώστα, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, λόγω των απειλών που δέχθηκε.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτησή της δεν έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, όπερ και επιβεβαιώνεται από την Κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατά την ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της ψήφου εμπιστοσύνης που ζητεί, ο κ. Τσίπρας έκανε ονομαστική αναφορά στην Κατερίνα Παπακώστα λέγοντας μάλιστα ότι τον επισκέφθηκε δείχνοντάς του τις φωτογραφίες που της έστελναν με πολτοποιημένα κεφάλια γυναικών.

Η ονομαστική αναφορά του Α. Τσίπρα από το βήμα της Βουλής χθες, είχε ως εξής:

"Τις τελευταίες μέρες, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, συγκεκριμένοι συνάδελφοί σας στοχοποιήθηκαν. Όλοι όσοι έχουν εκφράσει, χωρίς να το κρύψουν, τη βούλησή τους να μείνουν σταθεροί στην άποψή τους ότι αυτή η Κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία και το έργο της στοχοποιήθηκαν με δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες μηνύματα απειλητικά. Η κ. Παπακώστα ήλθε εχθές να με ενημερώσει ότι δέχθηκε και δέχεται εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα, μεταξύ των οποίων και φωτογραφίες με πολτοποιημένα κεφάλια γυναικών. Γιατί; Γιατί έχει εκφράσει την πρόθεσή της να στηρίξει την Κυβέρνηση".

Πηγή:capital.gr