Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Άδωνις Γεωργιάδης
23/11/2015 13:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015, κατόπιν των δηλώσεων του κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, προέβη σε παραίτηση από τη θέση του ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.


Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του στον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

«Αγαπητέ Γιάννη,

Κατόπιν της παραιτήσεως του μεταβατικού Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη από τη θέση του με σκοπό την ομαλοποίηση της εσωκομματικής μας διαδικασίας, σου δηλώνω ότι παραιτούμαι από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας από εδώ και στο εξής».

Παράλληλα κάλεσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα να παραιτηθεί από τη θέση του Περιφερειάρχη.

Ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στo Twitter: «Παραιτούμαι αμέσως από ΚΕ της ΝΔ, όπως ζήτησε ο κ. Μειμαράκης και αναμένω και την παραίτηση του κ.Τζιτζικώστα από Περιφερειάρχη».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Pier avatar
    Pier 23/11/2015 19:53:18

    Όπως κάποτε μέσα σε 24 ώρες παραιτήθηκε και από βουλευτής και από υπουργός, επιστρέφοντας στο επάγγελμα του, έτσι και τώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης αποδεικνύει ότι τις έχει γραμμένες τις θέσεις...Υπάρχει και ένας στη ΝΔ που φοράει παντελόνια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.