Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ο Κυρ. Μητσοτάκης
23/11/2015 14:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής το συντομότερο δυνατό και τονίζει πως δυσκολεύεται να καταλάβει αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παραιτήθηκε ή όχι, αν η ΝΔ έχει μεταβατικό πρόεδρο ή όχι.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εξαρτά αυτή την ενέργειά του από το τι θα κάνουν οι συνυποψήφιοι του.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή που έστειλε στον κ. Μεϊμαράκη στις 11 Νοεμβρίου με την οποία επεσήμανε ότι η πολιτική ευθύνη μιας αποτυχίας στη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών βαρύνει πρωτίστως τον πρόεδρο του κόμματος.

Από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη, σημειώνουν ότι στην εν λόγω επιστολή, το κείμενο της οποίας δημοσιοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης δεν απάντησε ποτέ.

Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από την ΚΕΦΕ, παρά τις προφανείς αδυναμίες της, όπως αναφέρει, να δώσει μια λύση ώστε η εκλογή να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατόν δίχως το κόμμα να υποστεί περαιτέρω φθορά.

"Το σύνθημα μου "Η ΝΔ από την αρχή σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ" συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.