Παραίτηση Δρίτσα ζητά ο Αδ. Γεωργιάδης
10/04/2016 11:42
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραίτηση Δρίτσα ζητά ο Αδ. Γεωργιάδης

Να παραιτηθεί κάλεσε τον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα ο Αδωνις Γεωργιάδης, ώστε να «πάψει να εξευτελίζεται», όπως σημειώνει, μετά τις δηλώσεις του υπουργού ότι η συμφωνία ΟΛΠ – Cosco που υπεγράφη την Παρασκευή δεν έχει «κλείσει ακόμη».

«Πέραν των πολιτικών μας διαφορών, η εικόνα του κ. Δρίτσα να αυτοεξευτελίζεται έτσι τώρα στο Mega είναι λυπηρή. Η παραίτηση αξιοπρεπής!» ανέφερε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter o αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Προσπαθεί να αποδείξει τώρα ότι όσα είπε χθες στην ίδια εκπομπή ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλας, είναι λάθος! Εξευτελίζεται πλήρως. Κρίμα» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επικαλέσθηκε μάλιστα την παράγραφο «4.4 του Μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σελ 1031 του Ν.4346/15» σύμφωνα με την οποία στο νέο Υπερταμείο που θα δημιουργηθεί, στη θέση του ΤΑΙΠΕΔ υπάρχει η δέσμευση για έσοδα 50 δισεκ. ευρώ, κάτι που ο υπουργός Ναυτιλίας διέψευσε κατηγορηματικά.

«Το κορυφαίο στο τέλος: "ο Δραγασάκης με το κύρος και την γνώση του έχει προειδοποιήσει όσους σχεδιάζουν την Παγκόσμια Οικονομία"» πρόσθεσε σκωπτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

imerisia.gr