Παπαχριστόπουλος: "Με παρακάλεσε ο Βούτσης να μείνω λίγο ακόμα -θα παραιτηθώ την άλλη Παρασκευή"
01/02/2019 13:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παπαχριστόπουλος: "Με παρακάλεσε ο Βούτσης να μείνω λίγο ακόμα -θα παραιτηθώ την άλλη Παρασκευή"

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση είχε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος πριν από λίγο στη Βουλή.

Εξερχόμενος από το γραφείο του ΠτΒ, ο κ. Παπαχριστόπουλος ανακοίνωσε ότι μετά τα παρακάλια του Ν. Βούτση "να παραμείνω λίγες ημέρες ακόμα μέχρι να κυρωθεί το πρωτόκολλο ένταξης της 'Βόρειας Μακεδονίας' στο ΝΑΤΟ, αποφάσισα να παραιτηθώ την άλλη Παρασκευή".

Όπως είπε, μέσα στην τσάντα του είχε την επιστολή παραίτησης από την ΚΟ των ΑΝΕΛ την οποία και τελικά δεν παρέδωσε στον Ν. Βούτση. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει ένα θρίλερ με την ημέρα που θα παραιτηθεί, ενώ η πράξη του αυτή συνδέεται, όπως όλα δείχνουν, με το οργιώδες παρασκήνιο γύρω από την κυβερνητική απόφαση να βρεθεί λύση για να διατηρήσει ή όχι την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Σε ερώτηση προς τον κ. Παπαχριστόπουλο για ποιο λόγο συνέδεσε ο ΠτΒ την παρουσία του βουλευτή με την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης στο ΝΑΤΟ, (αφού τα κουκιά βγαίνουν ούτως ή αλλως), ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι "μου το ζήτησε για ιστορικούς λόγους και για να μην υπάρχει αναταραχή με τα μπες-βγες στα κόμματα".

Υπενθυμίζεται ότι όταν ο Θ. Παπαχριστόπουλος παραδώσει την έδρα του, την παραλαμβάνει ο Τερενς Κουίκ ο οποίος είναι στα μαχαίρια με τον Π. Καμμένο και έχει στείλει μήνυμα ότι δεν θα μείνει στους ΑΝΕΛ. Έτσι, λοιπόν, οι ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό της Βουλής θα χάσουν τη δυνατότητα να έχουν ΚΟ.

Πηγή:capital.gr