Πανικοβλήθηκαν με ένα... πρωταπριλιάτικο αστείο ( Η κατάρρευση δεν αργεί)
02/04/2017 11:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πανικοβλήθηκαν με ένα... πρωταπριλιάτικο αστείο ( Η κατάρρευση δεν αργεί)

H «παραίτηση» του Γιάννη Στουρνάρα ταρακούνησε το πολιτικό και οικονομικό σύστημα της χώρας. Μέσα σε λίγα λεπτά αποδείχθηκε ότι οι σαλτιμπάγκοι της αριστεράς είναι και «κότες» αφού τη μια βγαίνουν με διαπρύσιους λόγους κατά του διοικητή και την άλλη ικετεύουν αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Και δείχνει επίσης τη δύναμη που έχει το Antinews να διαμορφώσει τις εξελίξεις και να αποτελέσει την προμετωπίδα της μάχης για να φύγουν το ταχύτερο δυνατό από την εξουσία, και από την Ελλάδα ει δυνατόν.

Ένα… πρωταπριλιάτικο αστείο, που παρουσιάστηκε ως σοβαρό, αποδεικνύει ότι αν γινόταν πραγματικότητα η παραίτηση του διοικητή στην παρούσα χρονική στιγμή, θα κατέρρεε όλο το σύστημα. Κι αυτό δεν το θέλουν ούτε οι Συριζαίοι γιατί θα αποδεικνυόταν επίσης ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έσωσε τη χώρα. Και αυτό ο Τσίπρας και το παρεάκι του Μαξίμου δεν το θέλουν. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε. «Σαμαρά λένε και κλαίνε», γι’ αυτό χτυπούν όποιον ήταν την περίοδο 2012-2014 πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Διαβάστε τη συνέντευξη του Παππά το Σαββατοκύριακο και θα καταλάβετε. Όταν αφιερώνει τόσο χώρο για τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα καταλαβαίνει κανείς σε τι πανικό βρίσκονται. Κι όταν ο Δραγασάκης ζητά ουσιαστικά «δημοψήφισμα» για να πει ο λαός τι ρόλο πρέπει να έχει ο διοικητής μιας ανεξάρτητης κεντρικής τράπεζας, τότε αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε ότι το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ κλονίζεται συθέμελα.

Οι επαγγελματίες ψεύτες της αριστεράς, που είναι απατεώνες όλες τις ημέρες του χρόνου, έσπασαν τα τηλέφωνα για να μάθουν αν πράγματι ο Στουρνάρας παραιτείται. Αλλά και όλοι όσοι πίστεψαν στο γεγονός αυτό κι έσπευσαν να ρωτήσουν τι γίνεται, απέδειξαν ότι το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ σιγά – σιγά διαλύεται. Σκεφτείτε το εξής: Την Πρωταπριλιά κάποιος έγραψε ότι παραιτείται ο Τσακαλώτος. Είδατε να ασχολείται κανείς; Είδατε να στεναχωριέται που θα φύγει ένας ανίκανος οικονομολόγος που το παίζει αριστερός και χάνει σε κάθε διαπραγμάτευση που κάνει;

Να το θυμάστε. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγει νύχτα και ούτε που θα καταλάβει ο κόσμος τι έγινε.

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά στην οικονομία και στο πολιτικό σύστημα. Κι όταν μια πρωταπριλιάτικη φάρσα δημιουργεί τόσο χαμό, αυτό σημαίνει ότι εκείνοι που ξέρουν ότι η Ελλάδα κρέμεται σε μια κλωστή, φοβούνται τα χειρότερα. Η παραίτηση ενός κεντρικού τραπεζίτη σε μια χώρα που φλερτάρει με το εθνικό νόμισμα δεν είναι αστεία υπόθεση.

Το Antinews απέδειξε ότι μπορεί να μπει μπροστά στις εξελίξεις οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον της χώρας χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε που υγιείς δυνάμεις του τόπου θα ξαναγεννηθούν και θα ξαναδώσουν ελπίδα στον κόσμο. Εκείνη που χάθηκε όταν ένα πολιτικό-επιχειρηματικό και μιντιακό σύστημα έδιωξε τον Σαμαρά.