Οχι είπε ο Τσίπρας σε συνάντηση με εργαζόμενους του ΟΛΘ στην Θεσσαλονίκη [εικόνα & βίντεο]
05/01/2017 12:09
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οχι είπε ο Τσίπρας σε συνάντηση με εργαζόμενους του ΟΛΘ στην Θεσσαλονίκη [εικόνα & βίντεο]

Στο ΥΜΑΘ στο οποίο στεγάζεται το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αφίχθη πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο σημείο βρέθηκαν εκπρόσωποι των εργαζομένων στον ΟΛΘ και στα καταστήματα Καρυπίδης, οι οποίοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την επικεφαλής του Γραφείου Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, Κατερίνα Νοτοπούλου και ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Τσίπρα.

Από το Γραφείο του Πρωθυπουργού τους ενημέρωσαν ότι, λόγω φόρτου, δεν μπορεί να τους δεχτεί σήμερα ο κ. Τσίπρας και αυτό θα γίνει σε άλλη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη, οπότε και αποχώρησαν οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να ανοίξουν ένα πανό, όμως κάτι τέτοιο δεν τους επετράπη από την αστυνομία.

Δείτε όσα δήλωσε πρόεδρος συλλόγου υπαλλήλων στον ΟΛΘ, ο Τριαντάφυλλος Αφεντουλίδης:

Διαμαρτυρία και από επιχειρηματία λόγω του Μετρό

Διαμαρτυρία με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του πρωθυπουργού στο ΥΜΑΘ πραγματοποίησε και ένας ιδιοκτήτης καταστήματος υαλικών στην περιοχή της Δελφών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα εξαιτίας των εργοταξίων του Μετρό.

Πρόκειται για τον Ζαφείρη Τζούτζια ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση από το 2009 και σήμερα βρέθηκε έξω από το ΥΜΑΘ κρατώντας ένα πανό το οποίο ανέγραφε: »Κύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνετε για εμάς τους επαγγελματίες που μας έχει καταστρέψει το Μετρό».

Αυτοπροσχέδιο

Το πρόγραμμα Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Να σημειωθεί ότι στις 12.00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down (Ροδοπόλεως 4, Καλαμαριά). Στις 13:00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΘ – Helexpo από κοινού με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τη φιλοξενία προσφυγόπουλων, από 12 δομές φιλοξενίας του νομού Θεσσαλονίκης. Εκεί θα βρίσκεται και ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Μουζάλας.

Πηγές: thestival.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ, eleftherostypos.gr