Όταν οι Εφιάλτες δικαιώνουν τους Πατριώτες
15/06/2018 17:30
Του Factor X Jr
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν οι Εφιάλτες δικαιώνουν τους Πατριώτες

Μπορεί να μην το αντιλήφθηκε ο λαοπρόβλητος, αλλά η σκαιότατη επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Αντώνη Σαμαρά από το βήμα της Βουλής επί της ουσίας τον δικαιώνει.

Τον δικαιώνει, καθώς πλέον ο λαός μπορεί να συγκρίνει πως παρέδωσε την Ελλάδα και πως την κατάντησε ο Τσίπρας. Πως της φόρτωσε 200 δισ. στην πλάτη τη στιγμή που ο Σαμαράς την έβγαζε στο ξέφωτο. Ποιος ήταν ο Πατριώτης που κράτησε όρθια και Ελληνική τη Μακεδονία και ποιος ο Εφιάλτης που την ξεπούλησε για... 30 αργύρια.

Ασχέτως εάν ο Τσίπρας επιχείρησε μέσω των γνωστών του πομφολύγων να πανηγυρίσει την υποτιθέμενη έξοδο από τα Μνημόνια και πόσο καλό θα κάνει στην Ελλάδα το ξεπούλημα της Μακεδονίας, έχει ξεγυμνωθεί πλήρως στα μάτια των πολιτών οι οποίοι είναι σε θέση να αντιπαραβάλλουν το πριν και το τώρα. Τα ψέματα δεν μπορούν πια να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Καλοδεχούμενη, λοιπόν, η λάσπη κατά του πρώην πρωθυπουργού, όμως του γύρισε μπούμεραγκ του ολετήρα. Ο πανικός που έβγαλε στη Βουλή, επιτιθέμενος στον Σαμαρά, δείχνει ότι οι τύψεις της προδοσίας τριβελίζουν το μυαλό του. Το γεγονός ότι αφιέρωσε τη μισή του ομιλία στον Σαμαρά, φανέρωσε τον τρόμο του να τοποθετηθεί για την ταμπακιέρα της εθνικής μειοδοσίας.

Θυμάστε που έλεγε ο Σαμαράς ότι θα πιει το ποτήρι των ψεμάτων μέχρι τελευταίας σταγόνας; Αυτό ακριβώς σηματοδότησε η μίζερη και κακόβουλη ομιλία του.

Η ώρα της πληρωμής για τον εμπαιγμό του λαού έφτασε. Η Nέμεσις πλησιάζει και το γνωρίζει κι ο ίδιος. Το μόνο που του απέμεινε είναι οι ύβρεις κατά των πολιτικών του αντιπάλων μπας και μετριάσει την επερχόμενη καταδίκη του.

Μάταια όμως. Διότι ο λαός, όπως είπαμε, πλέον γνωρίζει και οργισμένος αναμένει την ώρα της κάλπης για να στείλει τον Τσίπρα και την παρέα του στα πολιτικά Τάρταρα.

Γνωρίζει ότι η Ελλάδα επί Σαμαρά βρισκόταν ένα βήμα από την λύτρωση και ήταν το πραξικόπημα του ολετήρα σε αγαστή συνεργασία με τους αποικιοκράτες - δανειστές, τους αριστεροδεξιούς υπονομευτές και την εγχώρια διαπλοκή, που της στέρησε την ανάσα ελευθερίας.

Και επειδή οι κατσαπλιάδες καταλαβαίνουν ότι η μήνις του κόσμου έρχεται σαν κομήτης, προσπαθούν να σπιλώσουν τον πατριωτισμό και την ανιδιοτέλεια που επέδειξε ως υπουργός Εξωτερικών και Πρωθυπουργός ο Σαμαράς, μπας και την αποφύγουν.

Το μόνο που καταφέρνουν όμως είναι να την εντείνουν. Διότι οι διαφορές μεταξύ Πατριωτών και Εφιαλτών είναι ανυπέρβλητες.

Συνεχίστε λοιπόν να χτυπάτε τον Σαμαρά, βαυκαλιζόμενοι ότι έτσι θα επισκιάσετε τον εθνομηδενισμό σας. Αυτός αντέχει. Εσείς να δούμε αν θα αντέξετε τη διαπόμπευση που σας επιφυλάσσει ο λαός.